Categorii
Arhiva Optimism

Waiting…

După ce am ieșit miercuri, 11 decembrie 2013, să protestăm împotriva modificărilor la Codul Penal, modificări care le-ar permite politicienilor să transforme România într-un stat comunist, am văzut că cei care s-au agitat cel mai mult nu au fost românii, ci ambasadele străine.

Am scris în articolul de după protest despre reacția internațională. Dacă era după românii noștrii, parlamentarii ar fi putut sta cuminți pe fundul lor, pentru că și așa cei care au ieșit la miting în toată țara au fost 104 în total.

Mai târziu am aflat că cei 100 de oameni din București au fost scoși în stradă de Mișcarea Populară, care face o altă manifestație mâine. Se știe că mișcarea Polulară este un partid guvernat de Băsescu.

Ce mă pot bucură este că, în Brașov, a fost singurul miting fără un partid politic în spate. Deși nu ajută asta cu nimic, lucrul acesta ne poate bucura. Dacă parlamentarii vor duce, totuși, mai departe mizeria asta, voi cere tuturor bloggerilor din Brașov și din țară să ia atitudine. Cum ar suna „Revoluția Bloggerilor”, eh? 😀

La momentul potrivit vom putea da share la eventul de pe Facebook și vom ieși din nou în stradă.

Gândul ne atrage atenția că acele modificări dau liber la furt și nu numai. Devenim un stat comunist, ușor, ușor, dacă nu mișcăm un deget. Am deja oameni care abia așteaptă să îi chem în stradă.

Deocamdată așteptăm. Vedem ce schimbări fac parlamentarii. Nenea Crin bate în retragere.
Mi-a plăcut că mai mulți bloggeri au luat atitudine, mai ales că avem nevoie de un duș rece.

Waiting…

2 răspunsuri la “Waiting…”