Categorii
Arhiva Optimism Personal

Reeija te invită să donezi cadouri pentru cei 35 de copii supravegheați de Asociația Agapedia

Reeija, magazin online ce vinde genți și poșete damă, te invită la o nouă tură de forță prin care să oferim cadouri celor 35 de copii supravegheați de Asociația Agapedia. De curând am terminat predarea rechizitelor către cei 35 de învățăcei așa că ne-am pregătit de runda Sărbătorilor.

Copii care vor beneficia de aceste rechizite au vârste între 6 și 16 ani (10 au vârste între 6 – 10 ani îi 25 au vârste între 10 – 16 ani) și sunt din Brașov, Săcele, Dumbrăvița și Budila.

Așa cum fiecare dintre noi vom merge în familie să ne bucurăm de cadourile primite, noi, la Reeija și Agapedia, vrem să îi impulsionăm să se bucure pe mai departe de școală și să vadă și partea plină a paharului.

Așadar, dacă simți nevia să ajuți în vreun fel și ai un cadou de trimis, atunci ești binevenit să dai o mână de ajutor. Mai multe detalii pot fi citite pe site-ul Reeija.

Un răspuns la “Reeija te invită să donezi cadouri pentru cei 35 de copii supravegheați de Asociația Agapedia”

[…] în această postare pe care am promis-o încă de săptămâna trecută (şi îmi cer scuze lui manuel şi corinei pentru că nu am reuşit să o scriu aşa cum plănuisem) s-a mai vorbit pe facebook […]