Categorii
Arhiva Online Optimism

Reeija.ro te așteaptă să îți iei cadou de Black Friday 2013 [P]

După cum deja știi emag și alții au furat startul de Black Friday pentru ca pot și pentru că vor avea mai mult de câștigat de pe urma mișcării ăsteia. La Reeija am preferat să respectăm tradiția și să avem reducerile pe data de 29 noiembrie 2013, așa cum era de așteptat.

Am pregătit deja pagina dedicata reducerilor de Black Friday, dar voi pune acolo produsele numai în data de 29, așa că dacă ai de gând să faci ceva cadouri, îți stăm la dispoziție cu genți sau accesorii de damă din piele. Fă bine și păstrează bănuții pentru vinerea următoare, pentru că dăm reduceri reale de cel puțin 40%.

Dacă ești în pană de idei și cauți cadouri online poți alege fie gențile casual sau office ce le avem postate pe site, fie gențile handmade, foarte iubite de către clientele noastre. Nu care cumva să sari peste partea de accesorii din piele, care sunt și ele handmade, 100% piele 😀

Iată un mic sfat învățat de când mă ocup de Reeija: cel mai frumos cadou pe care îl poate face un bărbat femeii dragi este oferirea cadoului la momente total neașteptate. Ea se așteaptă să îi dai cadou de sărbători sau de ziua ei, dar vezi cum faci să îi duci un cadou când nu se așteaptă. Efectul va fi maxim. Testat pe pielea mea. 😀

Deși de Black Friday toată lumea se așteaptă să își facă un cadou frumos, fac un pustiu de bine și îți dau un pont: avem o categorie specială unde punem reduceri off-season sau oferim 20% discount la prima comandă dacă de înscrii la newsletterul Reeija de aici.

Zici că 20% e puțin? Dacă iei geanta și porcardul Senia care costă 599 lei la un loc, folosind reducerea de 20% dai 480 de lei, cu 110 lei mai puțin.

Vai, dar sunt scumpe gențile voastre, Manule.

Pentru genți din piele 100% realizate manual, cele handmade, sau în fabrică, cele casual sau office, oamenii sunt gata să dea acești bani. Când vezi dncolo de preț și îți dai seama de valoarea genții, plus încărcătura de amintiri care abia așteaptă să se strângă în acea geantă, îți dai seama că prețul nu a fost și nu va fi niciodată o problemă.

Totul este să le placă ce găsesc și să aibă încredere în Reeija. Iar până în ziua de azi nu am avut clienți care să ne dorească falimentul 😀 Am avut mici hopuri, dar le-am trecut împreună cu fanele Reeija, femei emancipate și care știu ce vor.

Așadar, ce geantă Reeija ai face cadou doamnelor din viața ta? Sau ce cadou ți-ai face ție (către doamne, bineînțeles :P)?

4 răspunsuri la “Reeija.ro te așteaptă să îți iei cadou de Black Friday 2013 [P]”

O geanta din piele bine executata face cu siguranta banii respectivi. Ca de fake-uri ne-am cam saturat.

Cam asta e una dintre temerile clienteleor: ca nu e produs original si de calitate. La Reeija au bafta ca nu se pune problema asta.

[…] Reeija.ro te așteaptă să îți iei cadou de Black Friday 2013 [P] 18. Nov, 2013 […]

[…] acesta sunt interesat de Black Friday pentru că ne folosim de ocazia aceasta să mărim numărul de vânzări de la Reeija. Da, Black […]