Categorii
Arhiva Optimism

Hai la strângere de rechizite pentru Agapedia

Noi, cei de la Reeija, ne-am propus să facem o treabă bună în prag de toamnă: ajutăm la strângerea de rechizite pentru cei 35 de copii de care are Agapedia grijă. Avem nevoie de caiete, penare, ghiozdane iar toate aceste rechizite se ridică la o sumă totală de 3000 de lei.

Copiii care vor beneficia de aceste rechizite au vârste între 6 și 16 ani (10 au vârste între 6 – 10 ani și 25 au vârste între 10 – 16 ani) și sunt din Brașov, Săcele, Dumbrăvița și Budila. Noi trimitem 2% din veniturile noastre (nu din impozit) către cei de la Agapedia, dar este mereu binevenită o acțiune în care faci mai mult decât să dai un mic ajutor, acolo.

Campania de strângere de rechizite poartă numele Nu abandonului școlar și are ca scop, pe lângă ajutorul dat acelor copii, și popularizarea următorului fapt: școlerii de azi sunt savanții români de mâine.

De ce să trimitem copii la muncă de mici pe când le putem da toate cele trebuincioase să învețe, nu să devină niște angajați model, ci oameni care vor ajuta societatea în modul în care vor ști ei mai bine? Eu am avut toate cele asigurate pentru gimnaziu și liceu și am fost premiant. Mi-a picat bine să am toate ustensilele de lucru și să nu-mi fie rușine că nu am un ghiozdan în care să duc caietele.

E păcat că nu se pune accentul prea mult pe faptul că școala trebuie să îi pregătească pe copii pentru viață, nu pentru a lua niște examene, dar sper că asta se va schimba curând.

Așadar, iată cum poți ajuta și TU:
– dă share la articolul de pe Reeija sau acesta, în așa fel încât să afle mai mulți oameni
– scrie și tu despre strângerea de fonduri ce o facem la Reeija
– trimite rechizite în valoare de minim 40 de lei la adresa: Traian Grozavescu, nr. 7, Brasov, 500091. Nume : Codrea Corina – Reeija (plătim noi transportul)
– cumpără de pe Reeija produse și foloseșlte codul de reducere SCHOOLEF10 (îți oferim 10% reducere ). Folosirea codului va fi indiciul că de la acea comandă noi mai trebuie să punem 20 de lei la fondul de rechizite.

Ce oferim? Noi oferim o Diplomă a Școlerului Zburdalnic, te listăm între donatori pe pagina campaniei iar Agapedia va pune o listă a donatorilor pe pereții sediului lor. Știu că nu vei dona ca să primești diplome, dar măcar așa ne arătăm aprecierea.

Mersi!

7 răspunsuri la “Hai la strângere de rechizite pentru Agapedia”

ne auzim curând. deocamdată am decis să donez câteva dintre stilourile mele, din colecţie şi vor urma şi rechizite. când este gata pachetul, o să vă anunţ! (zilele ce vin)

Coool. Pregatesc si eu pachetul meu pentru rechizite 😀

Mă bag și eu, dar fără listare și alte mulțumiri. Vorbim pe grup.

Mersi. O sa te trecem : AnonimSBv 😀

[…] cei care nu ştiu încă, reeija şi manuel sunt implicaţi într-o campanie de strângere de rechizite pentru cei 35 de copii aflaţi în […]

[…] raspuns, Dragos a renuntat la campania adwords si a donat suma de bani unei campanii initiate de Manuel pentru strangerea de rechizite pentru cei 35 de copii de care are grija […]