Categorii
Arhiva Blogging Optimism

Oktoberfest la final: bere Ciucaș all the way

Oktoberfest 2013 a fost cel mai lung berar din seria Oktoberfest din ultimii ani. A ținut 10 zile, dar nu am putut fi mereu acolo. Ajungeam să mă îngraș 10 kilograme fără să îmi bat capul prea mult, dacă nu eram atent 😀

Ciucaș a fost acolo ca la orice berar de prin Brașov și, pe lângă bere și mici, eram ocupat să vânez lucruri mai ciudate de mâncat și de băut, cum ar fi un cartof spirală ori un suc din cereale ori must. Să mai repet must? Nu știu cum se împăca mustul cu berea, dar nu am avut nici un bai.

Cu tot felul de evenimente și alte concerte din Brașov, aproape toată suflarea a fost la Oktoberfest și îi felicit pentru că l-au făcut mai mare și a ținut mai mult. Am tras ceva ocheade la șcena unde auzeam melodii bavareze pe bandă rulantă și erau două domnițe jucăușe 😛

Băieții de la ciucaș au avut o tonă de concursuri, dar am preferat să stau pe tușă. Mi-am făcut și o poză cu palarie de bavarez. Se uitau ciudat oamenii la mine și nu știu de ce (foto făcută de Radu):
manuel-cheta-oktoberfest-2013-ciucas

Chiar la final am făcut ceva poze, ca amintire:

S-a mai întâmplat un lucru fain acolo: Ciucaș a creat un lanț uman de la Berărie și până la Oktoberfest și a mutat cu ajutorul lui câteva halbe de bere. După ce că sunt o bere de tradiție în Brașov ei au și idei creative:

Ne mai vedem la anul la Oktoberfest 2014 cu Ciucaș.