Categorii
Arhiva Blogging Personal

Două mici chestii

Am mers la Oktoberfest trei zile la rând și voi mai merge, pentru că ține până pe 15 septembrie, duminică. Ce îmi place: voie bună, varietate, artizanat, o metodă perfectă de a ieși din monotonie, experimentezi ceva nou.

Așa cum alți brașoveni au observat prețurile erau cam umflate. Vreo 3,9 lei micul și 4 lei berea. La cantitățile industriale și la câți oameni vin zău de nu trebuiau să lase prețul mai mic. Când am mers cu prietena acolo am lăsat, împreună, vreo 200 de lei în câteva seri. Micii trebuiau să fie mai mari si la un preț de 2.5 lei, că avem cantități industriale acolo. Apoi, berea trebuia să fie la un maxim 3 lei.

În fine, când am mai ieșit în oraș la un al mic am zis să mergem la Berăria Ciucaș, că acolo au mici la 2.9 lei și sunt mai mari. Ajunși acolo supriză: nu au bere brună iar micii durează o oră și jumate să se facă. Adică eu nu merg la Oktoberfest pentru mici, pentru că sunt mai mici și mai scumpi, și mi se spune la Berăria Ciucaș că durează o oră și jumate să îi facă?

Fără scuze, fără nimic. Ospătarul se comporta de parcă asta era ceva normal. WTF? Nu vreți să faceți bani? Nu mă interesează că aveți oamenii plecați să facă mici la Oktoberfest, voi aveți alt local de care trebuie să vă îngrijiți. Măcar să se pună un mesaj: nu avem mici. Știai o treabă și bună.

Sper că a fost o situație excepțională. Țin la Ciucaș și îmi place la Berărie, dar tot așa pot pleca în alte părți.

4 răspunsuri la “Două mici chestii”

Aia cu micii care țin o oră jumate e nesimțire clară la berărie. Îmi pare rău, îi plac, dar să fim serioși, sunt doar niște mici, nu e mare filosofie. Maxim 20 de minute ar fi trebuit să fie timpul de servire. MAXIM.

La 20 de minute stateam fara sa zic nimic. M-a uimit lejeritatea cu care a zis-o si ca nu si-a cerut scuze in numele ciucas. Eu asa fac cand e bai la fabrica.

Până prinde „oaia”, până prepară carnea… durează. 😀

Ei, ma gandesc ca au foarte multe comenzi in perioada asta.