Categorii
Arhiva Blogging Personal

La mulți ani mie: 3 ani de blogging

Hello World 2013. Am trecut pe lângă data de 4 iulie ca un avion supersonic pe lângă ferma bunicilor și abia ieri mi-am adus aminte că au trecut 3 ani de când am scris primul articol de blog.

E drept, nu toate articolele au fost cele mai bune, cele mai corecte din punct de vedere gramatical sau cele mai informative, dar trecut-au anii, mister blogger.

Contează să marchez trecerea fiecărui an. E ca o piatră de hotar care îmi zice că sunt pe drumul cel bun. Nu anii contează, dar sunt un semn. Unii au blog de prin 2005, cum e Dorin sau Vali, iar pe dincolo sunt oameni ce au blog de prin 2000. Acolo istorie. În lumea internetului 10 ani e mult de tot iar 3 ani e un început bun. 😀

Acești trei ani nu au trecut degeaba.

Zilnic am citit tot ce am prins pe net, prin cele 160 de surse din RSS Reader, am învățat despre multe lucruri, am scris despre o parte dintre ele, am cunoscut oameni de comitet, am câștigat bani, am pus umărul la mici proiecte, am creat alte două bloguri pe care le țin și azi în picioare (tehgeektive-com și tehnocultura.com ).

Din 2010, când am ajuns în șomaj și mi-am zis că trebuie să îmi schimb mentalitatea, și până acum, în 2013, pot zice că am avut o viață total diferită, mai plină, cu orizonturi larg deschise.

Dacă înainte ziceam că este bine să ai un loc bun de muncă, unul în care să ai pâinea asigurată până la adânci bătrâneți, acum gândurile de gen mă sperie. Tocmai de aceea am acceptat chemarea de a fi asociat în cadrul Reeija.ro (unde vindem genti dama), unde avem mult de lucru până să iasă o soluție de succes, dar știu că rezultatele bune nu apar peste noapte.

Bloggingul trebuie văzut ca un sport, o pasinue. Să îl faci cu drag, nu din obligație, și să te gândești că dacă tot îți pui gândurile în online, public, să faci ceva să ajuti cumva cititorul care ajunge pe blogul tău. Scrii despre ce vrei și cum vrei, dar trebuie să vezi bloggingul ca un privilegiu, nu un drept. În acest fel îți vei da silința să fii util comunității.

Sunt curios să aflu ce mi va oferi noul an și cei de după. La mulți ani mie!

16 răspunsuri la “La mulți ani mie: 3 ani de blogging”

Cand ai multe de facut, treci peste momente de gen 😀

Bun. sa vedem cum o fi la 10 ani 😀 Acolo sa vezi batranete!

Sa fie tot mai multi si sper sa invete cate ceva de la mine!

La ( cat mai ) multi ani ! Si felicitari pentru reeija.ro – multa bafta !

Multumesc. Mai avem cu Reeija pana il urmcam sus, dar construim incetul cu incetul!

La multi ani si multa sanatate! Sa nu te sperie gandul la vremurile ce va sa vie. Cei care scot bani pe net vor gasi tot timpul noi metode.

Nu e neaparat vorba de bani, nu la blog, cel putin. La Reeija e clar vorba de bani. 😀