Categorii
Arhiva Online Optimism

„Bucharest not Budapest” e o inițiativă frumoasă

Am văzut la Manafu cum Ciocolata ROM face din nou o chestie tare simpatică și vrea să atragă atenția că București nu este totuna cu Budapesta, dat fiind că o serie de cântăreți celebri au confundat cele două orașe când au venit la noi.

Nu mă interesează că ciocolata ROM are de câștigat relamă din campania aceasta, ci mă interesează faptul că, pe lângă vizibilitatea ce și-o atrage, ajută la crearea unei imagini mai bune românilor. Sincer, nu vezi des niște reclame reușite la noi iar videoclipuri în care românii sunt scoși în evidență cu lucruri pozitive sunt mereu binevenite.

ROM a mai avut campanii foarte reușite pe online și în offline iar site-ul bucharestnotbudapest.com are chiar și o extensie pentru Firefox și Chrome care să ajute străinii în deosebirea Bucureștiului de Budapesta.

Felicitări, ROM, pentru implementare și pentru idee.

4 răspunsuri la “„Bucharest not Budapest” e o inițiativă frumoasă”

Sa stii ca, dar te simti aiurea cand dai 100 sau 200 de lei sa mergi la concert si omul iti zice: „Salut, ungurasule ” :))

Neah, omu’ stie ca e in Romania, dar pur si simplu Bucurestiul nu mai face parte dintre capitalele demne de tinut minte. Din pacate…