Categorii
Arhiva Personal

La Bloggers LAN Party mi-am adus aminte de ce nu îmi plac MMO-urile

Sâmbătă noapte am fost la Bloggers LAN Party, ocazie cu care am văzut cum arată Romtelecom Training Arena, de la Băneasa Business and Technology Park. Plecasem cu speranțe de mare gamer să îi bat pe oponenți, dar m-am liniștit curând.

E drept că a fost prima oară când am stat o noapte întreagă (aproape) la lupte împotriva altora pe calculator. La World of Tanks, joc drăgut, dar periculos, pentru că creează dependență, reușeam să îmi pierd tancul în primele 30 de secunde. Am nimerit, totuși, câteva tancuri în misiunile mele sinucigașe.

Am avut apoi o sesiune de GRID 2 și nimeream numai în parapeți. Înspre dimineață ne-am făcut de cap în Quake Online unde, din nu știu ce motiv, îl tot nimeream pe Bloghiță în fața mea și executam pe loc. M-a prins și el o dată 😀

Dimineața mi-a fost clar că nu mă pricep la MMO-uri nici cât negru sub unghie. Tocmai de aceea prefer să rămân la single player orice ar fi: un shooter, un adventure sau RPG game ori ceva racing. GRID 2 are grafică bună, dar e greu de jucat la modul realistic.

S-au dat ceva premii iar patru bloggeri (era „petru”, mersi de corectură, Norule) s-au ales, pe rând, cu monitoare LCD de 23″ și un Xbox. Xbox-ul a fost câștigat la Quake Live, joc tare nebunesc, unde trebuie să fii rapid și să știi de unde iei arma potrivită.

Iată și clipul de la fața locului. Eu eram ascuns la bufet, unde făceam misiune de recunoaștere:

Adresa Romtelecom Training Arena este Șos. Bucureşti – Ploieşti nr. 42-44, clădire A, etaj 2, sector 1, București. Mi-a fost greu să țin minte adresa.

UTIL: Am folosit Taxi As 2000 ca să ajung prin centrul Bucureștiului și mi-a luat numai vreo 15 lei pentru 10 kilometri. E un preț ok. Bun de știut.

bloggers lan party 3

”Bloggers Lan Party, ediția a 3-a, este un eveniment powered by Romtelecom și susținut de Bitdefender Antivirus și PC Garage.”