Categorii
Arhiva Online

Cum ajung la oamenii la tine prin Google dacă ai nume ca Reeija

Recunosc, uneri sunt bătut în cap și prefer ca unele lucruri să fie diferite, precum este numele Reeija. De aceea, ca să fac viața mai ușoară clienților noștri, le pot spune să caute în Google genti dama reia și vor ajunge la magazin.

De când lucrez la magazinul online mi-a fost clar că trebuie să mă uit la o problemă pe toate fețele posibil iar mica experiență de aici și bloggingul m-au ajutat să înțeleg cum funcționează căutările în Google.

Acum învăț cum gândește și cum se comportă clientul, de la căutare până la cumpărare. Indiciu: nici nu îți trece prin cap că va da clic exact acolo unde nu te aștepți sau va citi un text și va înțelege total diferit față de cum ai înțeles tu.

Un mic lucru la care să ne gândim: dacă îți faci magazin online (ori ești asociat, ca în cazul meu), ține minte că nu îți vinzi ție. Nu îți vinzi ție. Nu îți vinzi ție. De aceea se fac usability tests, se vorbește cu oamenii din targetul tău și multe altele.

Revenind la targetul nostru, Reeija, pronunțat „reia” (cu un „e” lung) este destul de greu de tastat, așa că nu este rău să pun link către magazin cu ancora genti dama reia. În orice situații, cu câteva asemenea linkuri am ocazia să aduc site-ul pe prima poziție pentru cuvintele astea care, la un loc, nu înseamnă acum mare lucru, dar au ocazia să dirijeze oamenii către site-ul nostru.

De citit: cum a fost folosit Google bombing pentru a schimba sugestiile căsuței de căutare. De la „românii sunt [inserează aici atribut nedorit]” la „românii sunt inteligenți„. Dap, aia a fost Google Bombing, adică multe linkuri către un site cu un text precis. Have fun with Google!

Un răspuns la “Cum ajung la oamenii la tine prin Google dacă ai nume ca Reeija”

Dar daca aduceti prea multe linkuri catre site cu textul genti dama reia se poate sa fiti penalizat de catre google daca nu variati textul linkului.