Categorii
Arhiva Optimism

Studentul Anului 2013 la final

Am scris de curând că a avut loc competiția națională Studentul Anului și iată că a ajuns la final. Organizat de către VIP Romania, concursul a scos ce e mai bun din studenții români și a premiat excelența în cinci domenii: arhitectură, drept, economie, jurnalism și medicină.

Marți, 28 mai, au fost anunțați câștigătorii în cadrul celei de-a X-a ediții a Galei Premiilor Studentul Anului. Evenimentul i-a reunit la sala ArCuB pe finaliștii celor cinci categorii de concurs cu profesioniștii și liderii de opinie din domeniu.

Din 25 de finaliști cei care au obținut trofeul Studentul Anului și premiul în valoare de 1500 de euro, sunt: Carles Tolomeiu (Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Facultatea de Arhitectură și Urbanism) la Arhitectură, Alexandra Bioc (Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Drept și Științe Administrative) la Drept, Miriam Șerban (Academia de Studii Economice București) la Economie, Aurica Stan (Universitatea București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării) la Jurnalism și Comunicare și Dana Fătu (Universitatea de Medicină și Farmacie București, Facultatea de Medicină) la Medicină.

Din ce mi-au trimis cei de la VIP Romania:


Câștigătorii au dovedit că sunt cei mai buni studenți din domeniul lor, fiind selectați din peste 150 de participanți din diferite orașe ale României. Performanța lor a fost evaluată de un juriu de specialitate, format din reprezentanți ai companiilor partenere: Westfourth Architecture, Architect Service si West Group Arhitecture (Arhitectură), KPMG (Drept), Capital Partners si Codecs (Economie), Starcom (Jurnalism și Comunicare), Actavis și Sindan Pharma (Medicină), specialiști și profesori din marile centre universitare din țară.

Locurile 2 și 3 au avut ca rezultat premii în bani și intershipuri oferite de companiile partenere. Tatiana Ursu, finalista la Economie, a obținut premiul special oferit de CODECS – o bursă în valoare de 1249 de euro la cursul Management de Proiect. Pentru cei cinci finaliști la categoria Medicină, Fundația pentru SMURD a oferit invitații la Congresul European de Medicină de Urgență, care va avea loc în Franța în luna septembrie a acestui an.

Sanda Nicola a prezentat Gala, care a fost presărată de momente artistice susținute de Butterflies in My Stomach, Adina Sima și Simonei Radu & Friends.

Studentul Anului este un proiect al asociației studențești „Voluntari pentru Idei și Proiecte”, al cărui scop este răsplătirea studenților de elită din țară pentru performațele lor și încurajarea lor să-și construiască o carieră de succes în domeniile de specialitate.

Punct și de la capăt. Ne vedem la anul 😀