Categorii
Arhiva Online Optimism

Social Media Brașov te invită la „Brașovul, atunci și acum” pe 18 – 19 mai 2013

brasovul-atunci-acum-expo-fotografieFrancmasoneria brașoveana aka Oculta organizează expoziția de fotografie „Brașovul, atunci și acum”, eveniment ce va avea loc pe 18 – 19 mai 2013, în Piața Sfatului, Brașov.

După o idee pornită de la colegul Bloghiță, idee ce a fost foarte bine primită acum două luni, ne-am pus de am organizat expoziția de față. Mă bucură să văd că băieții din grupul local de onlineri pun umăr de la umăr (inclusiv bani pentru materiale și alte resurse) pentru a face așa ceva posibil.

Vom avea vreo 30 de imagini printate pe foi A2 in care vor fi alăturate poze din trecut și din prezent, printr-o îmbinare foarte creativă făcută de Bloghiță într-un software necunoscut.

Contrastul este chiar mare și este interesant de văzut cum s-au schimbat timpurile, străzile, oamenii locurilor. Acesta este unul dintre evenimentele din offline care ne aduce aminte de ce suntem mândri că facem parte din așa grup. Nu este primul și nici ultimul eveniment de gen. Social Media Brașov nu are campanii/evenimente trecute la normă, dar când facem ceva, suntem siguri că va fi un lucru foarte bun.

Dacă dorești să afli mai multe despre eveniment, dă click pe imaginea de mai jos. Promovează și tu evenimentul folosind imaginea de mai jos. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine.

2 răspunsuri la “Social Media Brașov te invită la „Brașovul, atunci și acum” pe 18 – 19 mai 2013”

Sa speram ca e si vremea faina. Ar fi pacat sa nu fie vazute de cat mai multa lume plansele la cat de faine sunt.

Da. Stiu ca va fi vreme putin cam urata maine. Nu avem ce-i face. Toata lumea in Piata Sfatului 😀