Categorii
Arhiva Optimism

Urmărește succesul

Filmul de mai sus zice în cuvinte puține tot ceea ce trebuie să știm de la viață. Încă de când m-am împiedicat de blogul acesta, care era pe subdomeniul manubv.wordpress.com în 2010, mi s-a transmis ideea că trebuie să urmăresc succesul. Toată blogosfera vuiește în umbra succesului și, în 99,9% din cazuri, acolo a și rămas: în umbră.

Îmi „plac” cei care vor să fie cunoscuți și apelează la metode spam sau cei care își vând articolele pe 3 euro. Plus că scriu anapoda, despre orice și plâng că n-au succes. Dacă tot vorbești despre succes, așa ceva nu se obține peste noapte și în nici un caz căutând scurtături. Un lucru de știut: mulți nu vor ajunge acolo.

Întorcându-mă la film, vei vedea că omul ajunge să aibă succes la 40 de ani. Și viața lui e goală.

Nu. Nu urmări banii, dar dacă urmărești banii, atunci vezi că trebuie să urmărești mai întâi succesul. Nu urmări succesul, dar dacă tot o faci, atunci este mai bine să faci ce îți place. Și să nu te duci în direcții greșite tocmai pentru că nu ai ajuns încă la succes, succes pe care ți-l definești singur.

Nu urmări succesul. Fă ce îți place și restul vor veni de la sine în timp. Este ușor să ne dorim lucrurile greșite în viață și să stabilim obiective total anapoda.

Via [Open Culture].

4 răspunsuri la “Urmărește succesul”

asa e, si e foarte frumos filmuletul. Il postez la mine pe Facebook 😀

Sunt multe de invatat de acolo si caut si eu sa merg mai mult dupa gandirea asta. Imi va iesi.

Ai dreptate. Conteaza foarte mult sa faci ce iti place. In timp am realizat ca daca fac compromisuri pentru bani, tot eu o sa am de pierdut.

Este vorba sa ai rabdare si sa te uiti la beneficii si nu la cata munca este de facut. 😀