Categorii
Arhiva Blogging

SportLocal.ro organizează Campionatul Naţional de ştiri sportive

sport-local-website-stiriDespre Sport Local am mai scris prin 2011 când am făcut un review la invitația lui Chinezu. Nu mă pricep la sport, dar acel review mi-a dat ocazia să descos un site pe toate părțile. Cum a trecut ceva timp de atunci, acum pot zice că, în 2011, am zgâriat numai suprafața.

Un lucru mișto ce l-a făcut Chinezu în urmă cu ceva timp a fost să îi ia nițel de gât pe cei de la Zenyth (fenomenalii cu ColonHelp) și le-a zis pe șleau că tocmai sunt într-un dezastru de PR. Kudos.

Revenind la Sport Local, trebuie să precizez că acest Campionat Național de știri sportive își propune să găsească oameni pasionați de sport, din fiecare județ, care ar fi gata să vorbească și altora despre pasiunea lor scriind articole-știre.

Da, lupta se va da prin articole scrise cu drag și cât mai frumos de către participanți. Va trebui să te înscrii în comunitatea locală din care faci parte (exmplu: pentru Brașov mergi pe brasov.sportlocal.ro ) și apoi să mai aduci încă cel puțin 9 oameni. Este nevoie de cel puțin 10 oameni din fiecare județ pentru a participala competiția națională de știri sportive, care începe pe 15 februarie 2013.

Poți scrie despre ce ți-a plăcut la un eveniment sportiv sau să faci articole sportive ca un jurnalist veritabil. Este permis orice articol legat de sport, articol care trebuie să fie scris de mânuța ta. Se dau puncte pentru fiecare articol, se fac lupte pe județe în etape și se împart insigne sau grade.

La final de campionat cel mai activ membru dintr-un județ devine căpitan de județ iar cel care s-a remarcat prin cele mai multe articole primește un premiu de 100 de euro.

Dacă iubești sportul și vrei să îți arăți pasiunea în scris, atunci citește aici despe condițiile de participare. Va fi o metodă prin care îți rafinezi simțul scriitoricesc și vei vedea sportul dintr-o altă perspectivă: cea a unui ambasador al sportului.

Succes participanților și să câștige brașovenii!