Categorii
Arhiva Online

Retards@work: presa irlandeză

Cică prin anno domini 2012 presa irlandeză s-a pus de comun acord să ceară bani celor care dau link către oricare dintre publicațiile lor online. Au făcut multă vâlvă și au creat inclusiv nivele tarifare spunând că este o ăncălcare a dreptului de autor să dai link către ei fără a cere permisiunea.

Am aflat de asta de pe wall-ul de Facebook al lui Vali și cred că trebuie citit de câteva ori. Internetul este construit pe linkuri și s-a stabilit deja de mult timp că a da link către un site nu este o încălcare a drepturilor de autor.

Totuși văd că retarzii din presa irlandeză vor să modeleze internetul după propriul plac. Îmi aduce aminte de AT&T care, în cadrul Bell Labs, aveau încă din anii ’30 un mecanism asemănător mașinii de răspuns de azi și au blocat dezvoltarea crezând că va submina întregul imperiu. Așa și-au închis o poartă importantă în cadrul dezvoltării telefoniei.

Publicațiile online depind de linkurile care le trimit trafic iar retarzii din Irlanda vor ca tu să plătești pentru că le faci un bine în primul rând. Cred că ar merita ca toti cei care au dat vreodată link către ei să schimbe anchor textul în „irish retars@work”. Să vedem cât de bine le pică.

De ce am pomenit de cazul presei irlandeze care încă vrea bani pentru a linkui către ei? Ei bine, trebuie să te uiți peste tot ca să vezi la ce te poți aștepta și la noi.

E normal să ți se ceară bani pentru ca să pui link către cineva? Eu zic că NU.

10 răspunsuri la “Retards@work: presa irlandeză”

Deci fi atent, eu comentez aici, ai coment luv activat deci apare si un link catre mine, si mai e si linkul de pe nume deci 2 linkuri deci ai sa-mi dai 600 de euro, dar stai linistit ca mai las 10 comentarii ca sa pun inca 10 linkuri ca sa ma fac om :)))

Si am oprit comentariile pe blog ca sa nu dau nici un ban nimanui :))

Asa afacere sa tot faci. Toata lumea castiga. Uite cum facem: eu dau link catre tine si tre sa iti dau 300 de euro si apoi tu dai doua linkuri catre mine ca ai site mai tare. Asa se anuleaza costul linkurilor si internetul (blogul meu) prospera . 😀

Probabil vreun Gigel a avut senzatia ca notorietatea publicatiilor e tot ce au nevoie.

Deh. Numai sa nu dea nimeni link catre ei si ii vezi ca incep sa planga.

Sursa: realitatea.net, fara link 😀

Irlandezii aia nu au ceva acasa.
Oare e prima data cand aud de un site?
Ar trebui sa studieze putin SEO sa vada cum trebuie sa adune linkuri pentru a urca in SERP. Adica altiii platesc pentru a primi linkuri si ei interzic trimiterea de linkuri catre ei?
Interesant, nu?

Lasa SEO. Ei nu stiu unde sa apese ca sa porneasca pc-ul.

Scotienii au facut ceva in genul? Stiu o singura chestie din nordul UK si anume faptul ca un om obitnuse independenta nergetica – gaz proproiu, curent electric la fel, etc – si a fost obligat de primaria orasului/satului in care locuia sa se racordeze la retea. Aia da nebunei si retardism.