Categorii
Arhiva Personal

Horoscop România 2013: you’re f@$$ed

Îmi place să citesc Romania Military pentru că mai aflu câte ceva despre Armata Română. Teoretic, structura aceasta este singura care mai are ceva simpatie de la oamenii de rând. În rest, policienii și oamenii de rând au avut grijă să murdărească totul.

Chiar și așa, armata noastră este tratată cu dosul. Mica „revoluție” condusă de eternul neo-comunist, trădător și KGB-ist Iliescu a avut grijă să ucidă oameni din una dintre cele mai respectate grupări ale armatei: USLA, gruparea anti-tero.

De curând s-a recunoscut că moartea și etichetarea lor ca teroriști a fost rezultatul răzbunării generalului Nicolae Militaru împotriva colonelului Gheorghe Trosca, şef de Stat Major în cadrul USLA. Citind articolul despre reparația morală adusă luptătorilor USLA afli:

Gheorghe Trosca a fost ofiţerul de contrainformaţii care, în anii ’80, l-a depistat pe generalul Nicolae Militaru drept colaborator al fostului KGB, în dosare cu nume de cod „Corbii“, „Igor“ şi „Olga“. Din acest motiv, Nicolae Ceauşescu l-a trecut pe Militaru pe „linie moartă“.

Într-o țară condusă 20 de ani de trădători nu poți aștepta un 2013 fericit. Așadar, 2013 va fi un an greu pentru majoritatea românilor. Din nou. Din fericire, internetul și afacerile legate de acesta vor crește, dar nu altele.

Să nu uităm că noi plătim gaz de 5 ori mai scump ca Germania sau Franța tot din cauza trădătorilor. Germania ne-a tras-o pe la spate și ia gaz direct de la ruși la un preț mult mai ieftin, pe când noi ne batem să supraviețuim aici. Să ne mulțumim unii altora pentru situația aceasta. Happy 2013!

P.S. Încep să învăț rusă. Nu de alta, dar KGB conduce bine pe la noi. до свидания!

2 răspunsuri la “Horoscop România 2013: you’re f@$$ed”

Nu a fost, dar putea fi. De aia tin sa mai aduc aminte ca se poate si mai rau pe cand se putea si mai bine.