Categorii
Arhiva Optimism

Squash it to the limit with Transylvania Open Squash

Squash este un fel de joc de tenis care are loc într-o încăpere cu patru pereți special construiți pentru acest joc. Tu trebuie să lovești mingea care trebuie să atingă peretele frontal după care oponentul trebuie să facă același lucru. Simpatic, dar nu am auzit să jpoace mulți jocul acesta.

Uimitor, Brașovul are club de squash (se numește WePlay) iar acest club participă la concursul național de squash numit Transylvania Open Squash. Concursul este organizat de Asociația Pro Squash Romania.

Cu toate că nu sunt tocmai fan, chiar îmi place că se fac tot felul de activități de acest gen iar concursurile au rolul de a crea oarece coeziune între cluburile de profil. Concursul, susținut și promovat de AQUA Carpatica, se va desfășura în două etape iar prima va avea loc în perioada 17-25 noiembrie 2012, în 8 orase din Transilvania: Arad, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Cluj Napoca, Oradea, Sibiu și Timișoara.

Iată ceva detalii despre concurs:

Transylvania Open Squash este un concurs de amatori (dacă vrei să participi citește asta) ce se adresează bărbaților rezidenți în România care au împlinit vârsta de 18 ani. Etapa finală se va desfășura în perioada 24-25 noiembrie, la Cluj Napoca, pe un teren de sticlă special amenajat în Iulius Mall, certificat conform cerințelor World Squash Federation. În urma unui sistem de joc eliminatoriu, dintre cei 32 de finalisti se vor stabili câștigătorii concursului care vor primi premii în valoare totală de 1.800 euro.

Acum am un cadou pentru cititorii mei: cine vrea să meargă cu un prieten o oră la joc de squash să lase comentariu cu motivele aici. Voi alege dintre comentatori. Ceasul ticăie. 😀

3 răspunsuri la “Squash it to the limit with Transylvania Open Squash”

Am gasit intre timp pe cineva. Mersi 😀