Categorii
Arhiva Blogging

Social Media Brașov face strângere de rechizite pentru Organizația Salvații Copiii

Social Media Brașov, după ce s-a distrat la Cupa bloggerilor la tir cu pistolul, face și treburi mai serioase și strânge rechizite pentru copiii nevoiași.

Anca Timiș, de la Organizația Salvați Copiii Brașov, a luat legătura cu Sorin și el ne-a spus de inițiativă. Am reușit să strângem câteva cutii de rechizite și urmează să cumpărăm restul în acest weekend. Ar trebui să fim destul de aproape de necesarul stabilit de cei de la fundație.

Rechizitele vor fi duse la sediul Salvați Copiii (sperăm în week-end) și apoi se vor împărți pe pachete pentru a fi date copiilor. Pe 13 noiembrie vom merge câțiva bloggeri și vom ajuta la împărțirea pachetelor cu rechizite în Teliu.

La inițiativă au participat cu dragă inimă și sponsorii SpringShop.ro, iTyres.ro, Delaco și HighContrast. Este un lucru îmbucurător că aceste companii se implică în comunitatea locală.

Dacă vrei să te implici lasă un comentariu. Un articol scris pentru promovarea acțiunii este binevenit. De vrei să participi cu mai mult, zi-mi, te rog, în comentariu. Se mai întâmplă și lucruri bune.

2 răspunsuri la “Social Media Brașov face strângere de rechizite pentru Organizația Salvații Copiii”