Categorii
Arhiva Blogging

Sunt plecat la Webstock 2012

Webstock 2012 începe în ceva ore așa că mai am puțin și am plecat spre București. La Webstock se va discuta despre cele mai eficiente metode de a folosi internetul și social media pentru promovare și se vor prezenta instrumentele care te ajută să ai succes pe net.

Deși subiectul e mult prea mare să îl poți lua la mărunt, la eveniment vei vedea numai lucrurile cele mai important și tool-urile cele mai noi (sau cele mai utile). Speakerii vor povesti din experiența proprie și vor da câteva sfaturi utile.

Mai mult decât o conferință, Webstock este un loc unde poți cunoaște viitori colaboratori. În orice domeniu relațiile contează foarte mult. Și, bineînțeles, dacă asculți atent, vei prinde ceva idei noi de aplicat pe social media sau pe blog. Merită drumul până acolo.

Acolo vor fi Conferințele Webstock și Premiile Webstock iar programul începe de la 9 dimineața și ține până la 7 seara.

Voi fi curios să aflu despre tastatura făcută din cutii de bere, un lucru unicat în lume.

Cine vrea să participe de la distanță la Webstock poate citi aici niște detalii și poate urmări transmisia live mai jos:

Camera principala (evenimentul de dimineata si sesiunea Social Media Proffesionals)Camera sectiunea Pro BloggingCamera Sectiunea Mobile TrendsCoduri de embed se găsesc aici.

5 răspunsuri la “Sunt plecat la Webstock 2012”

No, faină treabă chestia cu transmisia live. Sunt cu ochii pe Pro Blogging.

Transmisia live functioneaza doar pe pagina Facebook Vodafone.

Ma, a fost fai acolo, mai ales ca am apucat de am schimbat ceva vorbe cu unii dintre catigatorii Webstock Awards. 😀

Vin si articolul de follow up 😀