Categorii
Arhiva Optimism

Ultimele zile să te înscrii la SuperBlog 2012

SuperBlog 2012 este o competiție de blogging anuală foarte dificilă în care înveți cum să scrii articole creative după o temă dată. În alte cuvinte, te adaptezi advertiserului și construiești o poveste (acolo unde se poate) prin care promovezi produsul lui. Unele dintre teme nu se vod potrivi deloc cu ce scrii. Va trebui să te adaptezi.

În 2010 am câștigat competiția (voucher cumpărături de $2500) și am stat liniștit acasă mai bine de jumătate de an din banii ce i-am scos de pe premiu. Am lucrat câte 4-5 ore pe zi pentru fiecare articol pentru că, în anumite cazuri am avut și niște caricaturi atașate articolelor. Și acestea cereau timp de gândire și crearea unei mici istorii.

Cu fiecare articol am încercat fie să informez, fie să creez o stare de bine, pe lângă respectarea temei de scris. Sunt puțin mai mult de 30 de probe întinse pe două luni în care bloggerii se vor bate cot la cot pentru a a demonstra care este cel mai iscusit.

Deocamdată sunt înscriși 151 de participanți și mai e timp de înscrirere până pe 1 octombrie. Citește Regulamentul și participă la cea mai mare competiție de blogging din țară.

Lucrui pe care le vei învăța:

  • să scrii un articol bun respectând tema propusă
  • să menții relații civilizate cu ceilalți participanți
  • să devii consecvent
  • să faci o pregătire temeinică a articolelor
  • că trebuie să ai o voce a ta
  • că este mai greu să îți ții cititorii pe blog dacă scrii numai articole de concurs și nu scrii mai mult pentru a încorpora și articlele obișnuite
  • să te adaptezi fiecărui juriu
  • că nu știi niciodată suficient de mult
  • că ai limite pe care nu le știai

Fiind o competiție dificilă este clar că trebuie să te gândești de două ori dacă participi până la capăt sau nu.

Succes!

9 răspunsuri la “Ultimele zile să te înscrii la SuperBlog 2012”

M-am gandit nu de doua, ci de mult mai multe ori si pana la urma m-am decis: chiar daca nu va fi usor si sigur nu va fi, imi voi incerca din nou sansele.

M-a influentat si sondajul, nu zic nu, dar si ideea pe care o am, idee care, fiind printre putinele care-mi vin, sper sa dea rezultate. Sper, zic.

Succers. Cum am zis, va fi greu 😀

Restul sunt ocupati sa fie activi pe grupul SMBrasov, da?

Pare interesant, merita sa te bagi daca iti place si vrei sa inveti. 🙂

Pare interesant si chiar este. Normal, efortul este chiar mare, dar merita. Acolo te cunosti mai bine!