Categorii
Arhiva Infografice

TV-ul se îndreaptă spre moarte și este înlocuit cu internetul

AccreditedOnlineColleges.com a creat un infografic care ne vorbește despre tendințele de înlocuire a TV-ului cu internetul în rândul populației SUA. În infograficul de mai jos poți vedea că tot mai mulți oameni preferă să vadă filme pe Netflix, Hulu sau altele în genul, decât să se uite la TV.

În numai 2 ani (între 2010 – 2012) numărul de internauți care se uitau la emisiuni și filme online a crescut cu aproape 50 de milioane în SUA, ajungând la 125 de milioane. Netflix și YouTube sunt printre principalele site-uri unde vezi online conținut. Vrem si noi Netflix în România. Vorba aia, doar nu avem chef să așteptăm după filmele de pe Netflix până sunt la noi la cinema sau pe DVD. Netflix, auzi?

Cel mai îmbucurător este faptul că oamenii folosesc filmele online să se educe, cum sunt cele de pe Khan Academy (2600 la număr). Am și eu cont acolo și am început jocurile matematice, de la algebra de gimnaziu. Ușor, ușor ajung departe 😀

Dacă 83% dintre studenți se uită la filme online, îți dai seama că viitorul TV-ului nu este tocmai roz. I-au trebuit TV-ului 80 de ani să ajungă acolo la 290 e milioane de perechi de ochi iar internetul a câștigat 125 de milioane în numai 10 ani.

Ca o paranteză, nu am nici eu TV acasă. Toate știrile le iau de la bloggeri sau uneori de la site-urile media. Ei sunt noua sursă de informare. TV, buh-bye!
moartea-televizorului-succesul-internetului-infografic-august-2012

9 răspunsuri la “TV-ul se îndreaptă spre moarte și este înlocuit cu internetul”

Poate ca e mai bine asa decat sa fie manipulati de posturi facute pentru asa ceva si prostimea lumii.Nu zic ca si la tv fiecare are dreptul sa isi aleaga programul dar ma gandesc ca pe internet poti sa inveti ceva bun,sau sa urmaresti ceva de calitate.

Vorbesti de alegere. Cei care au ales indoctrinarea o vor alege si pe internet la fel ca la televizor.

Cum zice si GCM. Deja se promoveaza si pe net tot felul de atitudini. TV-ul se va muta pe net, dar macar aici suntem mai multi 😀

Salut, Manuel şi tuturor prietenilor tăi!
Da, am renunţat la TV din 2000. am avut câteva tentative de TVOnline. La fel de dezamăgitor ca acum 12 ani. Aceleaşi metehnne, aceeaşi dezinformare în masă, aceleaşi dogme de care m-am săturat până peste cap!
Da, m-am născut în epoca naşterii TV în România şi iată, trăiesc agonia ei finală. A fost cândva ceva util, poate şi necesar. Dar s-a terminat cu monolog-media!

Se schimba sursa doar 🙂
Televiziunile se muta pe internet iar fiecare utilizator(ex-telespectator) isi va alege ce emisiune sa vizioneze

Da, dar vor putea primi tot pe internet cate o palma care sa ii doara 😀