Categorii
Arhiva Optimism

Ursus Evolution Brașov 2012 – faci rău dacă stai în casă zilele astea

Sâmbătă, 28 iulie 2012, a fost prima zi a Usus Evolution în Brașov. Dacă este ceva ce mi-a plăcut aceea a fost participarea tuturora la eveniment. Cu toate că mulți dintre spectatori erau foarte tineri rar am vazut așa o sincronizare între public și artiști.

Cum am fost acolo împreună cu bloggerii din Oculta Brașoveană ne-a plăcut să petrecem chiar destul de mult timp ascultând toate melodiile. A fost și ceva dubstep (printre preferatele mele), dar rapul și hop-hopul au făcut lucrurile să se miște bine.

Am avut ocazia să fac câteva poze cu Guess Who, CTC, Raku, la un loc. Chiar dacă îți place un gen de muzică sau nu, trebuie să recunoști ce nimeni nu ajunge să fie celebru fără să aibă ceva muncă (și talent) în spate. Ursus Evolution prezintă prin concertele din țară evoluția muzicii românești (într-o bună parte).

Frumoasă inițiativă și e un prilej prin care aduce viață centrului Brașovului. În tot timpul concertului m-am gândit că dacă blogosfera vrea să fie vreodată relevantă, trebuie să fie în stare să miște mii de oameni așa cum au făcut cei de la Ursus cu concertele Evolution. Pentru că, în rest, la nivel de blogosferă vom rămâne amatori deși sunt câțiva care își merită laudele.

Așadar, un blogger amator mulțumește Ursus de ocazie și iată mai jos niște poze.

Următoarele sunt făcute de Dorin și de Sorin:

5 răspunsuri la “Ursus Evolution Brașov 2012 – faci rău dacă stai în casă zilele astea”

Adi Despot, Guess Who, raku, C.T.C. cu bloggeri din Brașov [poze] | Brasov Buzzspune:

[…] echipei URSUS, bloggerii din Brașov – Alexandra, Nico, Alex Trofim, Alin, Daniel, Dragoș, Manu, Rivi – au fost prezenți astăzi la conferința de presă organizată în zona VIP, lângă […]

Yes, sir. A fost chiar fain. Am vazut si eu rap-ul de aproape 😀

Ete, nah. Am dormit putin mai mult.