Categorii
Arhiva Blogging

Bloggerii brașoveni au participat la Build 4 Tomorrow

Nu toți bloggerii au participat la Build 4 Tomorrow, dar cei care am fost Sorin, Bogdan și eu, am putut vedea ce înseamnă dedicarea din partea unor oameni care fie fac voluntariat ocazional, fie sunt VPV – voluntari pe viață.

Cu ocazia asta am aflat că peste 120 de mii de euro s-au investit în căminele celor patru familii din Cristian, Brașov, și că Vodafone a dedicat mai bine de 1 milion de euro unor proiecte caritabile de-a lungul timpului.

Unii dintre coordonatorii voluntarilor ajung de călătoresc în toată țara supraveghind la buna desfășurare a lucrurilor. Cu toate că se făcea muncă de voluntariat, fiecare a vrut să ajute cu ceva și nimeni nu a stat. Bine, eu, recunosc m-am învârtit cam des prin jurul cafelei 😀

Am ajutat unde am reușit să pun mâna și am mai învățat câte ceva despre Fundația Vodafone, Diaconia și Charity Works. Ceea ce fac oamenii aceștia e de lăudat și e clar că nu există suficient de multă promovare pentru eforturile lor.

Build 4 Tomorrow mi-a dat ocazia să stau departe de calculator și munca obișnuită. Cu toate că mă așteptam să ajung pe tușă din primele ore, activitățile au fost relaxante și compania pe măsură. dintr-o gluimă în alta și mereu cu câte ceva de făcut timpul a trecut mai repede decât ne-am așteptat. La 5 seara s-a dat semnalul de încheiere a activităților.

Echipa noastră a reușit de a pus OSB-uri, rigips, vată minerală și să înceapă cu gletuirea ăînă să ne anunțe că ziua de lucru s-a terminat. Cum nu am putut altfel, am trișat și am încercat să gletuiesc tavanul fără să ma sui pe scaun. Mission accomplished 😀

Am dat de oameni mai drăguți de cât m-aș fi așteptat și, de mai vin prin zonă, știu că ne bucurăm de prezența lor. Până una-alta, Diaconia ajută familii sărace și copii din familii defavorizate chiar aici, în Brașov. Când vezi cutia cu Diaconia pe la anumite fast-food-uri sau instituții știi că la ei se duc banii.

Felicitări celor implicați. iată și niște poze via Sorin și Bogdan
.

4 răspunsuri la “Bloggerii brașoveni au participat la Build 4 Tomorrow”

Chiar dacă nu am fost mulți la fața locului, avem colegi care au scris despre acest proiect. Îmi pare bine că blogosfera brașoveană a reușit să dea o mână de ajutor.

Da, am vazut in mai multe locuri scris. Trebuie sa le multumim si lor 😀

Am vazut pe facebook poze si m-am bucurat! Felicitari voua ca ati mers si ati participat dar felicitari si celor care au facut acest proiect!

Noi am fost mai degraba bagatori in seama pe acolo. am mai pus mana, dar munca a fost facuta de fundatiile caritabile pe acolo 😀