Categorii
Arhiva Blogging

Build 4 Tomorrow în iulie în Cristian, Brașov

build-4-tomorrow-fundatia-vodafone-diaconia-charity-works-iulie-2012-cristian-brasovÎn urmă cu ceva timp Manafu ne invita să mergem să vedem cum patru familii nevoiașe din Cristian, Brașov, își vor vedea visul cu ochii.

Este vorba de faptul că se construiesc săptămâna asta patru case în cadrul proiectului „Build 4 Tomorrow” sponsorizat de Fundația Vodafone și Diaconia și susținută de Charity Works. 300 de voluntari lucrează în acest proiect pentru a ridica în numai câteva zile locuințele pentru cele patru familii.

Azi, 18 iulie 2012, voi merge într=o mică vizită la șantier și sper să pot da o mână de ajutor. Inițiative de genul merită promovate pe toate canalele și mă bucur că pe online putem ajuta măcar puțin la promovarea evenimentului. Voi fi acolo cu Florența, Sorin și Bogdan.

A trecut ceva timp de când nu am mai pus mâna pe vreun instrument de dulgherie sau ceva de pe șantier. Azi va fi sport și voie bună.

6 răspunsuri la “Build 4 Tomorrow în iulie în Cristian, Brașov”

A fost fain. Oameni harnici si prietenosi 😀 Felicitari.

Multam. A fost putintel de munca, dar am supravietuit zilei 😀

Parca si Chinezu scrisese despre asta. Este frumos ca mai exista astfel de initiative. Pana la urma singurii care pot ajuta in situatii critice sunt tot oamenii, intre ei. Blogosfera s-a implicat masiv in proiect, lucru care arata ca oamenilor le pasa, chiar daca nu primesc ceva in schimb. Felicitari ca te-ai implicat si tu.

Felicitarile merg la Fundatia Vodafone, Diaconia si Charity Works. In rest, numai de bine.

off-topic: nu accept la nume nimic in afar de nickname sau nume.