Categorii
Arhiva Blogging

Top Day 2012: prima plimbare în Târgu Mureș

conferinta-ecommerce-top-day-2012-targu-mures-21-iunieConferința ecommerce Top Day 2012 mi-a oferit ocazia să schimb aerul de Brașov cu cel din Târgu Mureș și să văd noi locuri.

Florența ne-a adus chiar bine la destinație și am avut timp destul să vedem centrul. Dacă ajungi vreodată în Târgu Mureș merită să vizitezi măcar centrul care are o alee destuld e lungă și foarte bine ornamentată.

Tot acolo vei vedea un lucru ciudat: la un momment dat poți trece de pe una din cele două străzi care sunt de-o parte și de alta a parcului frumos ornamentat și, surpriză mare, pe o porțiune de zece metri schimbi țara.

Adică pe acea porțiune un artis în trollaj extrem a pus marcajele invers pe sensuri. Cțnd virezi stînga cu mașina să intri pe acea porțiune nu menții banda din dreapta cum e normal, ci marcajele te invită să mergi pe banda din stânga în condițiile în care cei care vin din sensul opus trebuie să meargă și ei tot pe banda din stânga 😀 Anglia, ce mai.

Totuși, servirea este bună și oamenii sunt politicoși. A trebuit să întrebăm vreo câteva persoane cum ajungem la destinație și au fost foarte de treabă.

Cum am primit o invitație VIP la conferință (cazare, drum, participare asigurate) sunt cazat la Pensiunea Curtea Bavareză, loc unde camerele sunt pe măsura mea și am birou simpatic.

Iată niște poze cu pensiunea:
pensiunea-curtea-bavareza-targu-mures-top-day-2012-conferinta-ecoomerce
Birou de blogăr
pensiunea-curtea-bavareza-birou-blogger-top-day-2012-conferinta-ecommerce
Imagini de la Hotel Grand unde vom fi prezenți la conferință:
hotel-grand-vedere-fata-targu-mures-conferinta-ecommerce-top-day-2012
hotel-grand-targu-mures-conferinta-ecommerce-top-day-2012

Am așteptări mari de la Top Day 2012 (numit și Transylvania Online Professionals’Day) mai ales că pot veni cu cel puțin o idee nouă în compania în care lucrez și, probabil mai important decât asta, cunosc oameni noi.

Evenimentul este organizat de REEA și susținut de DPD, Millenium Bank, 2Parale, Blogal Initiative, BestJobs, Zumzi, Zelist Monitor, Netopia, Vinarte, Promenada, AvantiCart, WomSend și Mallo.

[Dau publish odată pănă nu se blochează netul din nou aici, la pensiune!]

2 răspunsuri la “Top Day 2012: prima plimbare în Târgu Mureș”

In Targu Mures este foarte frumos. Hotelul Grand unde ati avut conferinta, a fost renovat recent. In Curtea Bavareza sunt camere foarte frumoase si un personal amabil. Daca vei mai avea timp, poti sa faci o vizita la muzeul etnografic sau in Palatul Culturii, cu siguranta nu vei regreta. Si inainte de plecare o cafea pe o terasa din centru va fi cu adevarat memorabila. 😉

Mersi Andrea de detalii. Am trecut pe langa un muzeu, dar nu stiu cum se numeste. Bune recomandarile tale.

Off-topic: am scos linkul de la store-ul tau pentru ca nu inspira incredere. Detalii putine la produse, nu tu pagina de contact si detalii firma, etc, etc.