Categorii
Arhiva Optimism

Let’s Do It Romania 2012 în Brașov

let-s-do-it-romania-brasov-2012-banner-200Let’s Do It Romania este un proiect care își propune să arate românilor că pot fi uniți să facă și lucruri bune, nu numai să fie toleranți cu mizeria sau cu inconștiența. În 2010 Brașovul a fost în topul numărului de oameni strânși pentru curățenia generală cu 12 224 oameni. În 2011 a fost pe locul 2. În 2012 vom vedea.

Deși nu sunt fanul strânsului oalelor sparte ale altora ideea este bună și ar avea efect mai mare dacă nesimțiții care lasă mizerie în urma lor ar băga la cap ceva. Aici trebuie să intervină amenzile mari. Nu știi să ții curat, sari cu banul.

Evenimentul va avea loc pe 12 mai 2012 iar pentru participare trebuie să completezi un formular aici. Ca să vezi cu ce s-au mai ocupat zilele acestea citește blogul LDIR. Succes participanților.

Iată mai multe detalii despre proiect mai jos:

3 răspunsuri la “Let’s Do It Romania 2012 în Brașov”

[…] de turistul care a avut tupeul sa intrebe “cat e tacamul“? Ce-ar fi sa ne trezim si sa facem cu adevarat ceva prin tarisoara asta a noastra, sa nu mai fim cunoscuti peste gard doar prin actiunile baietilor care se milogesc sau fura la colt […]