Categorii
Arhiva Optimism

Ciucas și Zilele Brașovului

În perioada 19 – 22 aprilie 2012 sunt Zilele Brașovului ocazie cu care Ciucaș a cinstit bloggerii din Social Media Brașov cu bere. Da, am primit și eu berea acasă și țin să le mulțumesc pentru că ne-au susținut în mai multe proiecte de-a lungul timpului.

Un exemplu este Prin Brașovul Meu, unde au fost sponsori, sau #berarul bloggerilor brașoveni, unde berea a curs râuri. E frumos când companii locale susțin inițiativele brașovenilor.

Zici ce ai zice, dar la o bere altfel se pornesc discuțiile și se încheagă prieteniile. De ce crezi că ședințele grupului continuă cu ieșire la bere? 😀 Mulțumesc Ciucaș pentru bere și, de ce nu, sperăm să ne susțină și în viitoarele evenimente pe care le vom organiza.

6 răspunsuri la “Ciucas și Zilele Brașovului”

nu stiu cum se face, dar in fiecare an uit de zilele Brasovului. insa, nu regret chiar 100%, pentru ca m-am plimbat prin Sighisoara, cam in aceeasi perioada.

Seama cu Brasovul, numai ca mi s-a parut cam inghesuita. Totusi, cetatea aia cocotata peste celelate cladiri face toti banii 😀

cetate cocotata peste alte cladiri, care gazduieste doi chitaristi senzationali (trubadurii zilelor noastre). le-am dat tarcoale, am ascultat cu atentie ce au cantat, am facut o plecaciune si i-am platit, dupa care mi-am vazut de drum.
fain tare la Sighisoara ! nu mi-e rusine nici cu Brasovul, pe care il stiu aproape pe de rost (si-s cat se poate de moldoveanca de la Iasi).

Nu cred ca am dat de trubadurii de care zici cand am fost acolo, dar totusi e un loc misto. Romantic chiar 😛