Categorii
Arhiva Optimism

Sâmbătă trag cu arcul după francmasonii brașoveni [P]

articol-publicitar-lumea-board-games-bloggeri-brasovBloghiță zice că se întâlnește sâmbătă cu francmasoneria brașoveană să facă ceva sport pe la Decathlon. El spune că va face tir cu arcul la țință, dar știu eu că vea să preia șefia grupului și ne va vâna ca pe potârnichii 😀

Așadar, cum ajungem acolo ne vom înarma și vom începe niște cursuri de tir cu arcul ajutați fiind de cei de la clubul Aktiv, C.S. Atlantis şi clubul Crown City Braşov.

Decathlon organizează sămbătă și duminică (21-22 aprilie, între orele 11-18) o serie de activități care sunt gratuite pentru toți cei care vor veni. Da, toți brașovenii sunt invitați să participe la cursuri de echitație, tir cu arcul, pescuit și darts.

Vor fi aduși doi cai de la Clubul Diana din Râșnov iar oamenii îi vor putea călări fără să dea un ban. Eu nu mă sui pe nici un cal. Vorba aia, nu am bani de plătit calul de bun după ce îi rup spatele cu greutatea mea 😀 Dintre toate activitățile cele mai interesante mi se par tirul cu arcul și darts.

Am înțeles că un arcaș profesionist trebuie să aibă forță într-o mână cât să își ridice propriul corp la bară numai cu ea. Acolo să vezi sport. Am să trag cu arcul după francmasonii brașoveni, dar sunt sigur că săgeata va cădea la doi metri de mine. Decât să mă umilesc în felul ăsta cred că mă dau la darts. Orice ai zice, tot nimeresc cercul ăla, cu sau fără ochelari pe ochi.

Mă întâlnesc acolo cu mai mulți membrii ai Social Media Brașov și ne vom întrece în toate cele. Dacă ești în Brașov în perioada asta vino și tu să vezi cum e cu echitația sau tirul cu arcul. Decathlon e situat vis-a-vis de Media Galaxy, puțin mai încolo de Carrefour. Mai jos harta:

Vizualizare hartă mărită

[P] – acesta este un articol publicitar.
Disclaimer: promovez numai evenimentele/produsele care mă interesează indiferent de beneficiile primite!

4 răspunsuri la “Sâmbătă trag cu arcul după francmasonii brașoveni [P]”

Va fi. Tot eram curios sa aflu cum este sa dai cu arcul adevarat 😀

Decathlon Brașov ne invită la echitație, tir cu arcul și darts Brasov Buzzspune:

[…] mai scris despre eveniment: – obisnuit.eu, "Sâmbătă trag cu arcul după francmasonii brașoveni" – bloghita.info, "Vine vara. Sper" – […]

[…] 21 aprlie 2012, ne-am făcut timp de am mers la Decathlon să vedem ce înseamnă tirul cu arcul. Am încercat și eu să dau cu arcul și am descoperit că am mâinile prea lungi. Mereu pățesc […]