Categorii
Arhiva Blogging

Au revenit lepșele – bloguri în care am încredere absolută

Am să fiu un party breaker (sau party pooper), dar nu citesc nici un blog la care aș da share la absolut orice articol. Încrederea absolută este oferită de Haotik bloggerilor care primesc automat share la orice articol scris, pentru că el este sigur că nu vom scrie ceva care să îi afecteze imaginea.

Deși este măgulitor să știu că există oameni care mă îndrăgesc într-atât de mult vreau să fac o precizare: nu este bine să ai încredere absolută în nimeni altul decât propria persoană. Sunt genul tehnic, practic, nu mereu logic, dar am învățaț să am o doză de reținere când fac afirmații în genul.

Ieri era cât pe-aci să public un articol care nu l-ar fi făcut pe Haotik să se simtă bine pentru că aveam chef de ceartă. Nu e niciodată bine să scrii articole la supărare. 😀 Grupul Social Media Brașov (Facebook – secret, numai pentru brașoveni) are o doză bună de anger management în loc așa că ne tragem de mânecă unii pe alții și ne aducem pe calea cea bună.

În spiritul lepșei vreau să zic că sunt bloggeri cărora le-aș promova cele mai multe articole ale lor, dar nu totul.

Iată lista mea:

  • GCM – scrie cu suflet
  • Florența – membru entuziast al grupului local și șef pe orice e legat de Facebook
  • Eftimie – om care știe
  • Prin Brașov – știri relevante de pe la noi
  • Bloghiță – impulsiv, dar îl duce capul
  • Dani – om care crește încet, dar sigur
  • Zoso – te învață pe cine să înjuri și cum să o faci argumentat
  • Haotik – mereu la lucru pentru un nou proiect
  • Tudor – știe ce este internetul
  • Bogdan – om cu multă viață
  • Gabi – împinge blogosfera către calitate (vezi proiectul O Carte Pe Săptămână)

Ar mai fi și alții, dar zău că am deja blogroll-ul in sidebar 😀 Toate aceste bloguri au articole care mă atrag sau nu, dar consider autorii lor oameni ok, care vor să facă ceva și care chiar reușesc. Fiecare în colțul lui.

Leapșa o predau mai departe către Florența, Bloghită, Dani, GCM și Tudor. Să îmi scrieți sănătoși!

6 răspunsuri la “Au revenit lepșele – bloguri în care am încredere absolută”

Manu, o intrebare. Lista e faina, sunt unele bloguri de care nu stiam, dar ma intreb: ordinea link-urilor este aleatoare sau in descrescator in ordinea preferintelor? De exemplu, mie imi plac foarte mult ambele bloguri ale lui Gabriel (si blogul personal, si 1cartepesaptamana). Eu sincer, l-as fi pus primul, fara sa se supere nimeni pe mine, pt ca sunt si pasionat de dezvoltarea personala si chiar imi plac articolele de pe 1cartepesaptamana. Iar blogul personal il citesc pt ca imi plac articolele lui despre content writing 😉

Pe 2 ar fi Tudor, fara discutie iar restul sunt cam la fel pt mine

[Nume editat: no seo spam please, use nicknames]

@micul lista este in ordine aleatoare. Fiecare are cate ceva care imi place si am tinut sa ii pomenesc cum mi-a venit la minte. 😀

Mersi Manu de menţiune :D.

Micul, mă bucur să aud că îţi place ceea ce scriu şi că m-ai fi pus primul :P.

Mă bucur că proiectele mele rezonează cu interesele tale, am muncit şi muncesc mult ca ele să devină din ce în ce mai bune.

Cu placere. Putini sunt sa faca ce faci tu, numai ca trebuie sa muncesti mai mult. Deh, daca nu dai poze cu femei goale, ce sa iti fac? 😛