Categorii
Arhiva Optimism

Ruin – animația de duminică


E stilul de animație care îmi place. Grafică extraordinar de bună, storyline bine pus la punct și o temă des întâlnită: traiul într-o lume post-apocaliptică. Interesant este un lucru: oamenii sunt aceiași în orice fel de context. Nici o lume post-apocaliptică nu va curăța natura umană. Enjoy! Via [Kuriositas].

10 răspunsuri la “Ruin – animația de duminică”

L-am vazut deja de cateva ori 😀

Imaginile alea apocalitice de la inceputul animatiei mi-au amintit de o secventa din filmul Inception. Tre’ sa-l mai vad o data.

Dap, cu orasul ala la marginea marii, nu? Ciudat mai arata si ala.

Da, exact aia era scena. De mult n-am mai gasit un film la care sa ma uit de atatea ori si atat de des.

Îmi plac imaginile post-apocaliptice de genul ăsta, în care natura preia controlul asupra fostelor orașe, în antiteză cu imaginile sumbre gen terminator (alt exemplu n-am găsit acum) în care totul e o mare groapă de fier vechi și gunoaie…. nimic natural!

Totuși sunt de apreciat autostrăzile din america, au rezistat perfect forțelor naturii (spre deosebire de clădiri). Zic asta datorită faptului că motocicleta rula perfect pe acolo.

Lăsând asta deoparte, faină tare animația… aștept continuarea 😀

PS: nu am văzut încă Inception, dar la cât l-ați lăudat, poate am să o fac

Inception merita vazut. Cu atat mai mult cu cat finalul este unul deschis. Cat despre Ruin, imi plac si jocurile in genul Stalker sau Metro 2033. Acolo aventura 😀

se pare că au limitat clipul… se poate urmări doar pe vimeo. Nu sunt revoltat, e dreptul lor să o facă