Categorii
Arhiva Online

Votează valoarea la RoBlogFest 2012

Anul trecut am participat la RoBlogFest și am luat locul 2 la categoria Cel mai popular blog, imediat după Prin Brașov. Au meritat locul 1 fără comentarii.

În 2012 nu am mai participat. Se știe că la RoBlogFest contează cât de multe voturi aduni așa că te rog să dai un vot pentru cinci participanți de calitate care au ajuns în etapa 2:

  • StilMasculin.ro – Îl consider cel mai bun blog de modă masculină de pe la noi. Acolo am învățat diferența dintre modă și stil sau cum vine treaba cu pata de culoare. Participă la categoria Blog de Fashion. Votează-l aici.
  • CuPluta.ro – Bogdan și cu câțiva prieteni au fost anul trecut cu pluta pe Mureș. Mici și mari aventuri sunt povestite pe acest blog care participă la categoria Blog de travel. Votează-l aici.
  • George-damian.ro – Istoria românilor într-un blog care povestește despre românii din toate timpurile. Merită citit. Partticipă la categoria Cel mai popular blog. Votează-l aici.
  • 7sport.ro – Blog de sport pus la punct de Ovidiu și Silviu 7sport.ro are subiecte in sportul brașonean în special, dar pune pe masă și articole despre sportul în țată. Participă la categoria Blog de sport. Votează-l aici.
  • LucruriGratis.ro – Cred că nu mai trebuie spuse multe despre proiectul lui Cristi, proiect prin care poți da și primi lucruri gratuit. Participă la categoria Site-uri. Votează-l aici.

Trebuie să amintesc că poți vota doar dacă ai cont făcut. Votarea este valabilă până pe 3 aprilie 2012. Tu ai votat până acum la RoblogFest?

8 răspunsuri la “Votează valoarea la RoBlogFest 2012”

Din lista ta, doua le-am click-uit, la restul categoriilor am… alte optiuni.

Multumesc si pentru cele doua voturi. 😀

Nu conteaza. Acolo unde se poate se da vot 😀 Nu toti avem aceeasi oameni preferati.

hm. nu stiam pana acum de lucruri gratis.. am intrat acum pe el, pare interesant, desi totusi multe anunturi sunt cam inutile si…ciudate. ma rog, este o idee, o initiativa ce poate avea succes (si prin succes, nu ma refer la numarul total de anunturi postate… asta-i doar o metrica a unui eventual succes)

Da, succes in shcimbarea mentalitatii oamenilor. Daca ai ceva gratis e mai bine sa dai cuiva decat sa il arunci. Sigur poate folosi cuiva.