Categorii
Arhiva Online

Premiul de 100 de euro dat de Got Service pentru review se duce la …

gotservice-concurs-premiu-100-euro-review-servicii-orasul-tau-150x150Scriam pe 7 decembrie că ofer 100 de euro de la Got Service pentru un review pe internet și văd că am primit deja destul de multe recomandări foarte interesante. Unele dintre locuri nu le-am știut și va trebui să le vizitez.

Dacă nu ai aflat încă, Got Service este un serviciu de recenzii online pentru localuri unde poți lăsa un scurt raport cu note pentru calitate, preț și servire plus un comentariu ca oamenii să știe despre ce este vorba. Ideea mi se pare interesantă și totul se poate face la câteva clicuri distanță.

Cerusem să aflu unde găsesc să mânânc ieftin și bine. Au fost și recomandări cu locuri puțin mai scumpe, dar merită toate o șansă. Iată mai jos propunerile care mi-au fost făcute:

  1. GabrielPizza Hot
  2. Radu Balan – cafenea Parc Titulescu
  3. PorcMisogin – Restaurant Amasi
  4. Sebastian Comsa – Cantina Roman
  5. Radu Balan – Peperoni
  6. Radu Balan- Hector
  7. GCM – Mado
  8. Radu – Pub Formula
  9. Vladut_vLa Bucatarul Vesel
  10. SorinJAndo’s
  11. SorinJCity Food
  12. SorinJFast Food International
  13. SorinJCasa Ungureasca
  14. Nelu – Casa Bistriteana
  15. Andrei – Normandie
  16. Marius – KFC

Mențiune specială tata pentru că știu că face mâncare bună. Lasă că mai trec pe la tine și prind friptură și pâine de casă 😀

Premiul se acordă prin tragere la sorți (random.org) așa că cu cât mai multe recenzii și comentarii cu atât mai multe șanse de câștig. Ia să vedem cine ia premiul:

Premiul e 100 de euro merge la numărul 14 – Nelu, cu Casa Bistrițeană. Cum a zis si el, am auzit ca e puțin cam scump, dar că merită să iau măcar o dată masa acolo. Felicitări și te voi anunța pe mail cum poți primi premiul.

Mulțumesc Got Service pentru că au pus la punct un serviciu online de recenzii de produse și servicii și pentru includerea bloguuli Obișnuit.eu în concurs. Mulțumesc și celorlalți participanți pentru sugestii. În unele locuri chiar ar trebui să merg în vizită 😀

9 răspunsuri la “Premiul de 100 de euro dat de Got Service pentru review se duce la …”

Mersi si eu de participare 😀

Off-topic: am avut aventuri de dimineata. Iti povestesc :))

cand m-am trezit dupa niste ore :))