Categorii
Arhiva Online Optimism

Dau 100 de euro celui ce îmi zice unde mănânc ieftin și bine în Brașov

gotservice-concurs-premiu-100-euro-review-servicii-orasul-tauPrietenii mei știu că de când am descoperit cafeaua o folosesc ca motiv să nu mă duc în bucătărie să fac o ciorbă sau o supă. Știu să fac mâncare, dar mai bine mă bați decât să mă ții o oră la oală. Din fericire s-au inventat fast-food-urile și restaurantele cu mâncare destul de ieftină.

Psst. M-am mutat în Londra. Nu uita sa verifici și podcastul meu, Un român în Londra, pe care sunt zeci de episoade despre viața în Londra.

Și, tot din fericire, Got Service și-a deschis porțile și pot vedea acolo recenzii făcute de oameni care au fost la localuri. Din păcate pe Brașov sunt prea puține recenzii făcute și chiar vreau să știu unde pot da o mâncare bună care să nu mă ușureze la portofel.

Aici mă poți ajuta tu. Contează să îmi zici unde dau de un restaurant/fast-food din Brașov care merită vizitat. Pentru asta poți câștiga 100 de euro lăsând un comentariu la articolul acesta cu linkul către un review făcut de tine pe site-ul Got Service. Got Service (Facebook, Twitter) este un site interesant unde poți înscrie recenzii despre orice serviciu din țară: de la reparații auto, până la service calculatoare sau coafură.

Cum recenzia ta e protejată de anonimitate, nu te vei speria să ne spui dacă ai dat de un serviciu prost de tot. Și alții trebuie să știe de serviciile bune sau rele care sunt în vecinătatea noastră.

Eu am înscris deja Mado și Bar Amici, de lângă Piața Astra, la categoria Going Out- Restaurante. Poți și tu să notezi părerea ta despre acele locuri. Sincer, nu sunt omul pe care ospătarii trebuie să îl domnească. Așadar, prefer și locurile unde servirea e proastă, dar mâncarea e bună. Nu te sfii să îmi recomanzi un loc pentru că e important să fii sincer când faci recenzia. Așa o să știu la ce să mă aștept când merg acolo.

Uite mai jos cum poți înscrie repede o recenzie de local:

Dacă nu ai timp să faci azi recenzia, nu e bai. Concursul pe care îl am aici durează între 7 și 16 decembrie, iar câștigătorul îl aleg prin tragere la sorți (random.org) pe data de 17 decembrie.

Dacă faci mai multe recenzii despre localuri unde pot găsi mâncare bună, ai mai multe șanse să pui mâna pe premiul de 100 de euro.

Un lucru important: cu cât sunt mai multe comentarii cu recenziile aferente, cu atât ne putem apropia mai mult de punctul în care pot da un voucher de 700 de euro unuia dintre comentatori. Premiul respectiv va fi folosit de câștigător ca să facă o călătorie prin țară.

Așadar, unde îmi recomanzi să iau masa în Brașov?

30 de răspunsuri la “Dau 100 de euro celui ce îmi zice unde mănânc ieftin și bine în Brașov”

😀 n-am mai fost prin Brasov de asta vara cand m-am intors din Piatra Craiului, si atunci am mancat o pizza la o pizzerie acolo imediat langa piata sfatului, dar n-am ce altceva sa recomand 🙂 succes celor care participa la concurs

Sincer! Chiar vrei sa stii unde poti manca ieftin si bine in Brasov? Uite numai un loc: restaurant RomAntik de pe strada Pictor Stefan Luchian (paralela cu Mircea cel Batran cu intrare din 13 Decembrie undeva pe partea dreapta dupa vreo 100 de metri)

Puteai sa ma impusti ca nu stiam de el :)) Mersi fain de recomandare. Daca vrei, poti face o recenzie si participi si tu la concurs 😛

Mado, da. O bere si-o pizza la o barfa in orash e perfect.
Fast-food; raman fidel Panini desi Andos i-a cam depasit la varietate si calitate.

Scrie mai multe comentarii. Cate unul pe raport, daca vrei sa maresti sansa la tragere. Trece aici numai locurile unde imi recomanzi sa iau masa 😀

Salut,
Am inscris si eu o locatie care imi place si ma indeamna sa revin. http://www.gotservice.ro/#page=harta&pin=501 Este o cafenea cu o ambianta placuta si fara bauturi alcoolice, situata in centrul orasul Brasov, in incinta parcului Titulescu, langa Primarie, str. Republicii, etc.
Recomand cu placere

Si pentru ca ne-ai intrebat unde se mananca bine……aici ai recomandarea mea…. http://www.gotservice.ro/#page=harta&pin=521 este vorba de un local fast-food dar si restaurant, cu produse foarte bune pe care le recomand cu placere…… Pepperonii. Acolo se pot servi si meniuri fast food (delicioasa e saorma dezvelita) dar si meniuri de restaurant (ciorba, felul doi).
Ambianta e placuta. RECOMAND

Si astazi adaug si ultim alocatie pe care o recomand cu placere: http://www.gotservice.ro/#page=harta&pin=523
Restaurant HECTOR – Eliana Mall. Spre exemplu cu 22 de lei poti servi o ciorba de vacuta, cu smantana, ardei iuti, paine, un felul doi format din o portie de cartofi prajiti presarati cu branza, ficatei prajiti, salata de varza, si un Coca Cola la 330 ml. Nu stiu daca este cel mai ieftin insa am mancat acolo des, aproape zilnic, si recomand ca fiind curat, placut, cu mancare foarte buna, si ambianta placuta.

Pofta mare

Vai, nici nu stii cata dreptate ai. Nimic mai bun ca ciorba de acasa :)))

Cel mai bine se mananca la Manuel acasa. Daca nu ma credeti, va invit sambata sa gustati singuri. Atentie – locurile pe canapea sunt limitate

Premiul de 100 de euro dat de gotservice pentru review se duce la — Obisnuit.euspune:

[…] Share Articole extraordinare pe aceeași temă:Dau 100 de euro celui ce îmi zice unde mănânc ieftin și bine în BrașovCum să devii un eco guruSusține-l pe Eftimie în #expedițiaverde //code pentru a afisa numarul […]