Categorii
Arhiva Blogging Online Optimism

Superblog 2011 și CV-ul unui blogger

superblog-2011-gala-final-concurs-petrecereDupă ce s-a terminat și ediția de anul acesta a concursului care face botezul bloggerilor în lumea online pot spune că am fost fericit să fiu partener media. Cum este de așteptat, dacă vrei să căștigi ai de câștigat foarte multe tocmai prin simpla participare la concurs.

Am avut ocazia să țin un discurs și sper că am reușit să transmit un lucru important: dincolo de premii și de legăturile care se fac Superblog este un punct important în CV-ul de blogger. Dacă ai și câștigat una dintre ediții, cu atât mai mult.

Cel mai mult îmi va părea rău de cei care au tras tare pentru concurs și apoi vor reveni la modul în care erau înainte, fără să se vadă o schimbare în viața lor online. Când am participat am considerat că este potrivit și trebuie să se reflecte în activitatea mea de după. Pentru cei ce au dorit acest lucru concursul a fost o experiență și nu numai un lucru care trebuie făcut doar pentru că și alții în fac.

Claudia îmi spusese că voi ajunge mai des anul acesta la București și a avut dreptate. Trebuie să îi mulțumesc lui Mnealui de găzduire. Mai ales că am stat la povești și la bere până la 4 dimineața. Cu oameni care îți sunt dragi timpul trece ca în zbor. La anul sper să mai ajung în Capitală sau, cine știe, să facem un oarece blogmeet cu alți oameni care îmi sunt dragi.

Deși în mod normal trebuia să fiu în seara asta la party-ul Superblog am preferat să fiu scump la vedere și să iau drumul Brașovului. Nu de alta, dar party animal nu sunt și articolele nu se scriu singure 😀 Chiar îmi este dor să mai scriu un articol din seria Tools Of The Week, în care afli de tot felul de site-uri și instrumente utile pe care le-am descoperit în ultima perioadă.

Din fericire CFR-ul a pus prize în trenuri și așa am putut scrie articolul de față. Măcar de aveau net ca belgienii și eram mai bucuros. Că tot veni vorba de călătorit, încă mai am în cap ideea unui eurotrip pe care nu am mai apucat să îl fac anul acesta. În orice caz și drumul până la Gala Superblog mi-a făcut bine, cu atât mai mult cu cât am avut ocazia să mai schimb oarece vorbe cu Bogdan Mihalașcu, câștigătorul din 2009, și cu Robintel, marele finalist de anul acesta.

Ca și idee, dacă participanții vroiau să știe cam ce trebuie făcut ca să aibă articole cu note bunicele nu trebuiau decât să caute după Superblog 2010 pe blogul meu și să se uite după pagina trei sau patru.

Frumos, extenuant, interesant și educativ Superblog 2011 a pus la grea încercare o mulțime de bloggeri și îi felicit pe această cale pe toti cei 71 de finaliști. Mulțumesc Real și ASUS pentru cadouri și felicitări Swissplan.biz și PC News pentru încă un eveniment reușit.

17 răspunsuri la “Superblog 2011 și CV-ul unui blogger”

Ai nimerit un tren cu prize functionale pe ruta aia?
Norocosule! :d

Era un accelerat, cica 1631, care a plecat pe la 19:40. Da, macar a avut prize ca de net inca nu e vorba 😛

SuperBlog este, sau poate fi, o rampa de lansare pentru castigator, hai sa zicem si pentru locurile 2 si 3. Mai jos, nu stiu daca ai cu ce te lauda. De ex. in cazul meu, locul 10 nu stiu daca este un motiv de lauda.
A fost frumos la Gala. Bloggerii, unu su unu. Sponsorii, parca nu mananca oameni.
N-ai de ce sa-mi multumesti. Si vorba ta, nici n-am observat cand s-a facut 4 dimineata.

Da. Organizatori, sp[onsori, juriu, blogger – toti oameni unu si unu. Nu e un loc unde se taie capete,a sta e sigur. Mi-a placut 😀

a fost interesant sa particip dar evident nu sunt multumit de prestatia mea.
poate la anu ….

Am zis si acolo: este mai greu pentru un blogger mai vechi sa aprticipe. Iti dai seama ca dupa ce si-a format o linie in concurs trebuie sa isi cam mopdifice drumul pentru scurt timp. Oricum, bravos ca te-ai tinut pana la ultima proba. Ai mai invatat cate ceva.

Manuel, iti multumim frumos pentru ca ai acceptat sa te implici in SuperBlog 2011 ca sponsor media! Acest suport ne onoreaza si ne obliga sa organizam aceasta competitie mult mai bine. M-am bucurat sa-l cunosc la gala si pe ‘mnealui, iar eu sunt convins ca SuperBlog este o rampa de lansare in autocunoastere, in primul rand. Alte beneficii: poti sa cunosti si alti bloggeri, sa gasesti lucruri comune si sa descoperi ca firmele sau produsele despre care ai scris chiar sunt speciale (in primul rand fiindca iti citesc opinia, iar in al doilea rand fiindca au curajul sa ceara opiniile oamenilor importanti pentru ei, respectiv clientii actuali si cei potentiali). PS. ‘mnealui, felicitari pentru locul 10 obtinut si pentru ca ai acceptat aceasta provocare! Demonstreaza ca ai curaj, dar si ca esti in top 10 😉

Multumesc de vizita 😀 Mi-a placut la eveniment ca am aflat si parerea a cel putin unui reprezentant de companie legat de bloggeri si bloguri si de ce nu se investesc mai multi bani in advertoriale pe blogosfera: pentru ca nu exista unitate si pentru ca nu este tocmai clar ce pot oferi bloggerii in schimb.

Concursul stiu ca a adus catsig de ambele parti si ca merita facut in fiecare an, cu toate ca apar criticile, uneori, de-a dreptul rautacioase.

Multumesc frumos Albert, placerea a fost de partea mea. Desi am spus ca probabil nu voi mai participa, voi ma faceti sa ma mai gandesc. Inca o data multumesc.

banuiesc ca este si o experienta frumoasa dar si una „chinuitoare” … felicitari castigatorilor! Si tie in modul in care te-ai implicat, poate nu se stie dar banuiesc asa cum m-au ajutat pe mine cu raspunsuri la intrebari i-ai ajutat pe toti care au cerut informatii sau sfaturi.

Cine a vrut ajutor a putut citi interviul meu de la Tudor sau articolele mele de anul trecut. 😀

Sper ca au invatat ceva din sugestiile si sesizarile exprimate de catre cei care s-au retras in acest an. Ultimul cuvant apartine sponsorilor 🙂

Sunt sigur ca da. Acolo hotararile sunt luate pe mai multe nivele si, desigur, sponsorii au un cavant destul de mare de spus:D

Mie mi-a placut concursul, dar sunt din categoria celor debutanti. Sunt curios cum ma voi descurca la anul. Mai slab probabil nu pot, daca ma uit la clasament.

Se poate intotdeauna mai bine. De vreme ce ai antrenamentul de anul asta la anul nu ai voie sa nu fii in top 10 😀

[…] la finalul concursului mi-a venit ideea de a scrie despre SuperBlog și CV-ul unui blogger. Cred că este important să vezi în fiecare oportunitate/concurs la care participi ca ceva din […]