Categorii
Arhiva Optimism

Ce poți face cu 3,2 de milioane de puncte?

Hero from Miguel Endara on Vimeo.

Întâmplarea face că am foarte multe subiecte de articole strânse pe desktop. Și toate sunt fie informative, fie interesante, fie ne arată creativitatea incredibilă a oamenilor. În cazul de față Miguel Endara, artist și pasionat de filmări din Miami, SUA, face un portret al tatălui său din 3,2 milioane de puncte.

Și face totul manual. După ce face primele măsurători plasează cu meticulozitate puncte din cerneală până creează un contur. Rezultatul e incredibil. Da, știu că sună ca și cum ar fi zis o copiliță că a văzut un ponei roz care mai era și unicorn. Totuși, asemenea lucruri trebuie și merită admirate.

Am o mică curiozitate: ai vreo pasiune la care, dacă ai lucra foarte mult, te-ar face un om foarte cunoscut? Care este aceea? De videoul acesta am dat la One Cool Thing A Day.

10 răspunsuri la “Ce poți face cu 3,2 de milioane de puncte?”

No bine, pe lângă superbul rezultat final… întrebarea mea e… cum le-a numărat? că dacă e atât de bun încât să numere în timp ce creează acea operă… deja mă simt mai mic decât cel mai mic punct de pe planșă…

Nu mai menționez impresia de WOW lăsată la vederea tabloului… jos pălăria!

Cred ca e un numar estimativ. conteaza rezultatul si e, cum ai zis, WOW 😀

Sper sa mai dau de ceva in genul cat de curand. Nu am mai avut articole du artisti de ceva vreme.

Manuel, drăcuşorul din mine, tot aşa a zis „Cum mama naibii a numărat punctele?”. Eu cred că asta e dovada că ne place! Că ne-a dat gata! Mintea raţională şi subconştientul cam aşa procedează când ne simţim „puşi la colţ”! Da, bine ai făcut că ai pus asta! Succesul, înseamnă 3,2 milioane de puncte rezolvate pe lista de sarcini! Nah, că mi-ai dat o idee. Ce să răspund celor care ajung la mine şi mă întreabă „Cum să scriu o carte de succes?”. Un prim răspuns la-am dat în cartea „Un zâmbet pentru toată lumea”.

Stii cum e. succesul nu sta pe garduri si solutiile de salvare nu sunt emreu la indemana. De obicei solutiile care iti aduc tie succes nu se potrivesc cu viata altora. Acolo e micul secret : sa stii sa folosesti ce l-a ajutat pe altul ca sa faci tu ceva bun la tine 😀