Categorii
Arhiva Optimism

BlogJuan nu este BlogJuan fără Daniel Urda

blogjuan-daniel-urda-amuzantBlogger din Brasov – „Dumnezeu are umor. Altfel nu l-ar fi făcut pe om.” Acesta este sloganul lui Daniel Urda, blogger din Brașov și prieten, care participă la concursul BlogJuan. Susțin inișiativele bloggerilor brașoveni și cum pot mai scriu o vorbă despre ele și despre ei. Că așa este frumos.

Daniel e cel care mi-a oferit ocazia în vremuri de demult să mă promovez pe blogul lui deși eram mic și (mai) necunoscut. Mersi. Acum el participă la concursul organizat de Danone Cremosso la secțiunea de blogger amuzant. Cam ce înseamnă să dai de două ori cu mașina în stâlp? Ei bine, lasă-l pe Dani să îți povestească.

Că tot este vorba de concurs eu l-am votat și vreau să ajungă marele câștigător al concursului. Premiul cel mare este o călătorie la Amsterdam. Probabil că oamenii de acolo nu sunt tocmai amuzanți fără ierburi de aceea trebuie să le trimitem noi pe cineva.

Înscrierile și votarea au loc între 24 octombrie și 6 noiembrie. Așadar, ăncă mai este timp. Ia-ți cinci minute liber și loghează-te cu facebook pe site-ul BlogJuan ca să îl vozeti pe Daniel. Go Dani, go!

voteaza-daniel-urda-brasov-blogjuan

5 răspunsuri la “BlogJuan nu este BlogJuan fără Daniel Urda”

Am verificat si… m-ai convins, am dat si eu un vot.
Bafta!

[…] ma asteptam la un asemenea sprijin : – s-au scris articole de sustinere : BlogJuan nu este BlogJuan fără Daniel Urda, Cum e mai bine, amuzant sau romantic?, Dati un click pentru nimic – s-au dat tweet-uri – […]