Categorii
Arhiva Optimism

BookLand a ajuns în Brașov

bookland in brasovCaravana BookLand a ajuns în Brașov și este gata să îți pună la picioare o mulțime de cărți. Acest târg urban de carte a avut anul trecut peste 40 de expozanți și 100 000 de cumpărători. Pentru cei ce iubesc lectura aceasta este o ocazie de a avea la îndemână volumele autorilor preferați.

În perioada 12 – 16 octombrie 2011 (miercuri – duminică), Mall-ul Unirea, din Brașov, te va aștepta să ataci standurile de cărți între orele 10:00 – 22:00. Acest proiect foarte frumos este organizat de More Than Pub, are în spate 550 de oameni care ajută la bunul mers al lucrurilor și peste 80 de parteneri media. Cu alte cuvinte, și în zilele noastre cărțile trezesc interesul. Un lucru numai bun, dacă mă întrebi pe mine.

Din păcate nu am mai citit un roman de ceva vreme și mi-am ocupat timpul cu citirea știrilor și tutorialelor de care dau pe internet. Și sunt multe, țin să adaug. 😀 Ultima oară când am citit ca la maraton a fost când am descoperit povestirile din război ale lui Sven Hassel. Toate volumele le-am citit seară de seară, timp de aproape două luni. Însă a trecut mult timp de atunci.

Nu vreau să ratez un drum până la Caravana Bookland zilele acestea. Întâmplător, chiar dacă scriu uneori mai mult, să știi că citesc în fiecare zi foarte mult. Ca orice blogger care vrea să învețe, de altfel.

Așadar, te invit să faci o călătorie prin una dintre lumile care îmi plac. Poate ne întâlnim întâmplător pe holurile caravanei 😀