Categorii
Arhiva Optimism

112 – bloggerii nu pot schimba lumea

În urmă cu puțin timp am scris un articol prin care să atrag puțin atenția asupra abuzului de apeluri la 112. Florența a scris și ea și se pare că a fost criticată. Întrebare: dacă faci un lucru ok și chiar vrei să participi la o campanie creată de Salvez.ro meriți să primești critici?

Acum câteva zile ea a înscris un proiect la concursul Pepsi, prin care să ajute la conștientizarea tinerilor brașoveni în legătură cu joaca aceasta periculoasă. Clar, dacă ar fi mai bine educați o parte bună dintre ei ar avea respect pentru un serviciu important.

Deși campania cu 112 a avut un răsunet mare in lumea blogurilor, cred că trebuie să sprijinim inițiative ca a Florenței și să facem ceva să o promovam și pe stradă, între cei care ar fi principalii actori în universul glumelor proaste.

Sprijină și tu inițiativa și dă un vot sau o părere despre ce ar trebui să mai conțină proiectul gândit de colega noastră. Pentru asta dă un clic aici. Poți sprijini inițiativa ei scriind două rânduri.

Altă întrebare: bloggerii nu pot schimba lumea? Dar imediata vecinătate? Bonus: un film time-lapse frumos. Abia scos din cuptor. Via [Slowmotion & Timelapse Theater].

Nízke Tatry from Patrik Paulínyi on Vimeo.

4 răspunsuri la “112 – bloggerii nu pot schimba lumea”

Da, meriti sa primesti critici daca te mananca undeva sa le pui cretinilor o oglinda in fata…

Vai, erezie. Cum de imi permit sa fac apel al normalitate?!

Am scris si eu despre 112 dar tare mi-e teama ca nu va avea prea mult efect asupra inconstientilor care abuzeaza de acest numar.

Ce zici este corect pentru ca se face val mare in online, dar nu sunt multi tineri care citesc bloguri. Asadar, trebuie facut ceva in genul campaniei cu Rom, cand s-au atatact atatia ca il americanizeaza, desi ciocolata este cumparata si condusa de americani. Deci, ceva care socheaza putin mai mult decat filmul prezentat.