Categorii
Arhiva Optimism

A Barbaric Tale – animația de duminică

Cât de departe ești în stare să mergi pentru lucrurile la care ții? Animația A Barbaric Tale, creată de către Richard Vaucher, a primit premiul pentru excelență în grafică de calculator de la CGOverdrive, care a avut loc în Singapore, în 2006.

Când vezi asemenea lucruri frumoase făcute de câte un singur om parcă îți dorești și tu să știi să faci așa ceva. Și știi ceva? O bună parte dintre noi putem face lucruri interesenate pentru care să fim pomeniți în multe locuri, dar preferăm să stăm în carapacea noastră. E mai comod.

Eu zic că este vorba de aranjarea priorităților. Nu se pune problema că nu ai timp, ci doar de interesul real față de un anumit domeniu. Scuzele sunt pe gurile tuturor, dar câți se duc pe atât de departe precum eroul din animație? 10 minute de relaxare. Enjoy! Via [Kuriositas].

A Barbaric Tale from Richard Vaucher on Vimeo.

Oops, se pare că am schimbat puțin cum arată blogul. Era și vremea.

2 răspunsuri la “A Barbaric Tale – animația de duminică”

Defapt nu prea a mers prea departe, era doar un vis :)) cu toate ca scopul era acela de a arata cat de mult s-ar sacrifica pentru ceva drag lui, in cazul de fata acel ursulet…

Sa nu uitam ca ursul era unul de rasa, pufos rau de tot :))) Va sa zica a meritat chiar si sa viseze ca face fapte eroice pentru el :))