Categorii
Arhiva Optimism

La un an de Twitter eu zbor deasupra Pământului

one-year-of-twitter-manuel-cheta-birthdayExact, azi am împlinit în mod oficiat un an de Twitter. Uitam dacă nu mă anunțau băieții de la Twitbirthday.com.

La 11 772 twitturi distanță, cu 519 followeri și 507 oameni pe care îi urmăresc pot spune că am fost cât de cât activ pe linie de ciripeală online. Nu mai zic de blogul care a trecut prin multe transformări (și ma mai trece) și tare aș vrea să știu unde voi fi peste un an.

Happy Birthday to me on Twitter! Ia ghici cine este nașul meu 😉

one-year-of-twitter-manuel-cheta-birthday

Acum te invit să sărbătorești cu mine cu un film time-lapse cum rar vezi. Nu este de cea mai bună calitate, dar faptul că sunt unii oameni care pot vedea Pământul din postura de pasageri ai ISS este un lucru extraordinar. Vei vedea în film cum este să zbori de deasupra Oceanului Pacific, din partea Emisferei Nordice, până desupra Antarctidei.

Pictures like these never fade out! Via [Neatorama].

13 răspunsuri la “La un an de Twitter eu zbor deasupra Pământului”

Mersi. Las ca trece timpul repede.

o intrebare, ca sunt curios si de mult timp tot zic ca te intreb.. de unde gasesti toate time-lapse-urile astea, ca-s faine? ai niste site-uri prin rss, site-uri speciale numai de time-lapse, sau le cauti tu manual pe net?

Mai intai caut manual pe net niste surse, de ovicei pe Veimeo, apoi imi pun in Reader. am epste 100 de site-uri/bloguri acolo asa ca nu duc lipsa de surse 😀

Da, e nebunie curata. Cred ca ar trebui sa ma mai lnistesc :)))

Peste un an? Stiu eu: implicat pana peste cap in proiecte online:)

E bine, dar sa nu uiti de blog 😉

De al tau? Te urmaresc de cand erai pe wordpress si am fost printre primii care au aflat ca te muti pe .eu si numele blogului;)

Nu, zic cand te implici in proiecte online sa nu uiti de blogul tau. Si WOW, nu stiam ca ma urmaresti de atat de mutl timp 😀 Onorat 😀

Ba stiai, o sa aflii cand ne vedem despre cine e vorba.