Categorii
Arhiva Optimism

Oameni întreprinzători

Scriu adesea despre tehnologie, lucruri interesante sau educative, dar mai scriu şi despre oameni. Nu despre mine, ci despre alţii 😀

Zic că oamenii care îşi doresc ceva cu adevărat trebuie promovaţi. Aşadar vreau să o laud pe Nico, colega noastră de la Social Media Braşov, pentru că promovează un eveniment foarte fain care are loc în Braşov şi căruia, din păcate, nu i-am dat atenţia cuvenită: Tennis Futures Braşov.

Este vorba de un turneu de tenis unde se pot câştiga puncte importante şi la care participă tenismeni de la noi noi şi de afară. Zicea Nico aici că are ceva schimbări în viaţă. Felicitări!
tennis-futures-brasov-turneu-exim-bank-nico-promovare

Băcanu Cosmin este un alt om întreprinzător. S-a folosit de internet pentru a-şi căuta o chirie în Braşov. Mai precis a pus mâna pe un domeniu înfo şi a strigat către toţi: caut coleg de cameră. Situaţii speciale cer soluţii speciale şi pot zice că merită felicitat.

Felicitările nu ţin de foame şi nici nu îl ajută să dea de o chirie aşa că, dacă eşti din Braşov şi ştii pe cineva care are nevoie de un coleg de cameră întră pe cautcolegdecameră.info şi trimite-i un mesaj. Dacă îl ajuţi sau măcar încerci iată ce vei primi:
caut-coleg-de-camera-bacanu-cosmin-cadou-chirie-brasov

Ce crezi, îşi va găsi Cosmin coleg de cameră? Eu aşa sper. Să nu uit: mi-a zis Nico că este şi un concurs pe Facebook aici.
Sursă imagine.

6 răspunsuri la “Oameni întreprinzători”

Pe afis ar fi stat bine la parteneri media si Social Media Brasov 🙂

Imi place ideea cu caut coleg camera. Punct minus – lipseste o fotografie cu solicintantul

Eh, ar fi stat bine, dar la eveniment comanda sponsorii si treaba era pregatita demult. Nu puteam veni noi aucm si sa ne dam rotunzi. Nu-i nimic, mai avem cate ceva pregatit pentru mai incolo 😀

Felicitari Nico !!!

E buna ideea cu Social Media Brasov partener media. Trebuie sa ne aratam „coltii” si sa ne implicam activ la urmatoarele evenimente care vor avea loc in Brasov.

E buna, si de aia vom vedea pe viitor ce evenimente mai apar si cum putem aparea si noi pe acolo 😀

Ar fi minunat sa avem o competie de acest gen la Brasov.

Cine stie daca nu vom si face asa ceva 😀