Categorii
Arhiva Infografice

Studenții iubesc tehnologia [infografic]

Iată un infografic care, deși este informativ, sigur îți va aduce și un zâmbet pe față. Băieții de la OnlineEducation sunt printre cei peocupați de micile studii legate de elevi și studenți care folosesc gadgeturile în viața de zi cu zi.

Ce-i drept, până să mă lipesc și eu de un smartphone singurul gadget de care nu mă dezlipsc este… calculatorul. Stau chiar mult pe net și, probabil, ar trebui să mai ies la aer curat :D.

Studiul a fost făcut în SUA. Pomenesc treaba asta de fiecare dată ca să fim lămuriți asupra diferențelor între noi și cei de peste Ocean. Se pare că acolo 98% dintre studenți folosesc gadgeturi. Un procent de 9% dintre ceilalți 2% ar putea fi niște studenți din epoca medievală prinși într-un salt în timp :)) Simpatici cei de la OnlineSchools că au găsit și răspunsul pentru ceilalți de 2% care nu se încumetă să aibă un smartphone în buzunar. Eu le dau dreptate, tu?

Interesant că unul din patru folosesc materiale video și podcasturi pentru a învăța ceva nou. Welcome to my world. Ascult podcasturi de tehnologie în fiecare zi. Și mai învăț câte ceva nou, desigur.

Mă uit la infografic și văd că băieții stau doar câteva ore pe net. Ei bine, am 10+ ore în fiecare zi. Sute de știri în Reader și aproape 100 de mailuri zilnic. Beat that!

Un ultim lucru: tabletele prind tot mai mult peste tot. Vreau un iPad. Acum. Cu toate că e cam măricel mă gândesc tot mai mult să îmi aiu așa ceva. Vom trăi și vom vedea. Până atunci citește mult mai multe detalii în infograficul de mai jos. Via [OnlineEducation].

Via: OnlineEducation.net