Categorii
Arhiva Locuri pe net

Explain that stuff – site informativ

explain-that-stuff-site-informativExplain that stuff este un site unde vei fi lămurit în legătură cu tot felul de întrebări despre știință și tehnologie.

Am dat de el căutând explicații pentru modul în care funcționează electricitatea când am scris despre Plugless Power de la Evatran. Site-ul are micile documentare grupate în 14 categorii cu zeci de articole pentru fiecare categorie.

Explain that stuff este ca un fel de Wikipedia, dar ceva mai ușor de explicat, cu oarece formule prezente din când în când. Curios lucru că nu am învățat la școală așa cum a trebuit. Fericirea este că avem informațiile de care avem nevoie chiar sub nasul nostru. Tehnologia nu trebuie văzută ca un lucru de care nu te poți apropia sau pe care nu îl poți înțelege.

Chris Woodford, fan al științei de mai bine de 20 de ani, din Anglia, a creat acest site pentru a ajuta la înțelegerea tehnicii din jurul nsotru. El, asemeni mie, nu acceptă link exchange 😀 Sunt bucuros că am dat de site-ul lui. Clic pe imaginea de mai jos să intri pe Explain that stuff.

website-explicatii-stiinta-tehnologie