Categorii
Arhiva Optimism

Gulp – film stop-motion făcut cu Nokia N8

gulp-film-stop-motion-nokia-n8-cel-mai-mareGulp este un film stop-motion creat în întregime cu un telefon Nokia N8 (12 Mp și lentile Carl Zeiss). Particularitatea acestui film este că este foarte mare, nu ca și lungime, dar ca șcenă de filmare.

Dacă am mai avut pe blog un film stop-motion în miniatură, acesta te va lăsa puțin mirat pentru că personajul principal este chiar un om. Filmul a fost făcut de Sumo Science at Aardman, companie din Bristol, Marea Britanie, care se ocupă cu crearea de reclame, filme și website-uri.

Filmul acesta a câștigat recordul de cel mai mare film stop-motion făcut vreodată pentru scena care ocupă nu mai puțin de 1 021 de m2. Urmărește și tu mica aventură a unui pescar care vede și partea neplăcută a meseriei sale.

Câteodată mi se pare nebunie curată ce fac unii oameni, dar eu zic că fiecare dintre noi trebuie să facem acel ceva, dacă este un lucru frumos. Îmi place foarte mult munca lor și merită lăudați pentru asta. Enjoy! Via [Dudecraft].

Gulp. The world’s largest stop-motion animation shot on a Nokia N8. from Nokia HD on Vimeo.

4 răspunsuri la “Gulp – film stop-motion făcut cu Nokia N8”

super tare arata filmul,este realizat in intregime pe N8 ? parca povestea e un fel de Iona,daca ai citit opera sau pe la liceu ai invatat-o..ca si acolo era cu un tip in interiorul unei balene sau ceva de genu..

Povestea lui Iona e din vechiul Testament. Da, e facut dupa ace poveste. Interesanta schimbarea planurilor si aducerea in epoca noastra. Un peste mare ramane un peste mare, indiferent de epoca :))

Nu stiu daca e opera, dar este o pilda din Vechiul Testament 😀