Categorii
Arhiva Optimism

Local vocal dă viață amintirilor anilor ’90 [video]

local-vocal-accapella-90-song-medley-mixLocal vocal este un grup de cântăreți vocali din Danemarca care face minuni când e vorba de redarea melodiilor. Eu au reprodus atmosfera anilor ’90 prin melodia 90’s Dance acapella medley mix și pot spune că au adus la viață exact melodiile copilăriei mele.

Anii ’90 par a fi departe, dar nu vor fi uitați. Ei au interpretat refrenele următoarelor melodii:

Melodiile de mai sus le ascultam în fiecare zi la radio sau de pe casete. Faine au mai fost casetele la vremea lor. Pe atunci se umbla cu oracole și caiete întregi pe care lipeam tot felul de lucruri ce țineau de trupele noastre preferate. Avem și azi muzică frumoasă, dar parcă îi lipsește ceva. E cam… comercială :)).

Pentru că mi-a plăcut foarte mult cum au cântat Local vocal eu am și cumpărat melodia lor. Costă doar un dolar și își merită toți cenții dați. 😀

Te invit să faci și tu o incursiune în frumoșii ani ’90 ascultând melodia de mai jos. Nu știu ce vei face tu, dar eu sigur pun articolul acesta în bookmark. Nu de alta, dar mai rar am unele dintre cele mai faine melodii la un loc. Enjoy! Via [YouTube Trends].

4 răspunsuri la “Local vocal dă viață amintirilor anilor ’90 [video]”

Acum stii ca poti veni aici sa asculti cele mai tari melodii din toate vremurile 😀

Pe mine sa ma iertati, dar mi se par penibili. Adica ce incearca sa faca? Cand ii ascult ma simt ca la nunta cand lautarii incearca sa interpreteze diverse melodii ce odata faceau ravagii. Ador muzica anilor 70-80-90, stiu cum ar trebui sa sune melodiile alea si de aceea incercarea lor mi se pare, asa cum ziceam, cam penibila. Exact asa cant eu cand ma duc sa mictionez in fundul gradinii. Bun. Ma duc sa dau play cd-ului cu Bad Boys Blue. CD original. Cumparat. Cu bani. Iar astia, plm… Auzi? Oare p’aia a lu’ Salam cu „aeroportul din palermo” o stiu? Ca asa ii chem la nunta la caminul cultural din sat.

Mai, mi se pare ca ei canta chiar fain. Nu aveau atatia fani daca nu stiau sa cante si nici eu nu scriam despre ei daca nu vedeam ca fac arta. Pe bune, mie imi place cum canta ei. Probabil ca mai trebuia finisat la una dintre melodii, dar atat!