Categorii
Arhiva Optimism

Time-lapse cu naveta spațială în spațiul cosmic

time-lapse-video-naveta-spatiala-discovery-atlantisCum poți vedea aurora boreală, navetele spațiale Discovery și Atlantis și Pâmântul la un loc? Foarte simplu: în filmul time-lapse postat de NASA Goddard Space and Flight Center pe profilul lor de Flickr.

Filmul este format din mai multe clipuri făcute în 2010 (cu Discovery în cadre) și în 2011 (aici este Atlantis). Văzând filmul am avut o mică strângere de inimă. Fiind la peste 300 de kilometri înălțime și blocați în ISS nu este tocmai cel mai plăcut sentiment știindu-se înconjurați de vid. Totuși, dat fiind că stația face o rotație completă în jurul planetei în 90 de minute astronauții pot avea o perpectivă incredibilă.

Sunt sigur că toți astronauții sunt cei mai fericiți călători din Univers. Clic aici să afli mai multe despre filmul de mai jos. Tehnologia te poate duce la stele. Tu ce zici? Via [Neatorama].

2 răspunsuri la “Time-lapse cu naveta spațială în spațiul cosmic”

Super filmulet, se vede frumos de la 300 km, te ia spaima cand te gandesti ca naveta are o viteza asa de mare(undeva la 28000 km/h).

Este ca e ciudat sa fii acolo :)) Ti-am schimbat numele intr-un nick. Apreciez comentarii la obiect, dar nu nume de firma in loc de nume de oameni!