Categorii
Arhiva Optimism

Pato a câștigat unul dintre voucherele Brainhost

winnerÎn urma micului concurs făcut aici câștigător este Pato. Felicitări! Parte a căștigului acesta este și faptul că a fost singurul participant ceea ce face singurația hilară. Cel puțin, eu râd cu poftă în momentul în care scriu aceste rânduri.

După cum vezi principala condiție prin care poți câștiga un concurs sau să treci un examen este doar să fii prezent. Și așa a și fost. Pato a scris aici despre găzduirea faină oferită de Brainhost și a câștigat voucherul de reducere.

Așadar, în loc să dea 250 de lei pentru un pachet Gold pe un an, el va plăti numai 50 de lei datorită reducerii de 75%. Șanse în genul sunt mai rare. Surse oficiale din cadrul anturajului lui mi-au zis că el va da codul mai departe pentru că are deja hosting, dar asta e trebă de bucătărie internă și nu mă privește. Așa că, felicitări Pato și mersi că ești cititor al blogului.

A mai rămas un voucher de reducere care a fost trimis cadou la un cititor fidel! Te mai aștept și la alte concursuri!

Sursa imagine.

8 răspunsuri la “Pato a câștigat unul dintre voucherele Brainhost”

Felicitari Pato 🙂 Se pare ca nu mai sunt probleme de hosting in Romania

:)) Da, toti au hosting. Ce-i drept, mi-am ales si eu o perioada nu tocmai buna. Plus ca oamenii sunt pur si simplu plictisiti de atatea concursuri!

Este un pic amuzant… Probabil Brainhost nu se numara printre preferatii bloggerilor romani…sau concursul nu a fost promovat suficient. Felicitari castigatorilor!

Cred ca trebuie sa mai lucru la promovare. 😀

Madalin, este un brand nou, oamenii in general sunt reticenti la tot ce este nou. In schimb, avem de gand sa oferim tuturor utilizatorilor care doresc posibilitatea de a testa timp de o luna gazduirea la noi, in forma unui cont demo. Poate astfel, vazand ca nu avem probleme pe servere si se misca la fel de bine ca la brand-uri mai vechi, le va creste si increderea in noi.

Cred ca e o idee chiar faina 😀 Eu, unul, sunt multumit 😀