Categorii
Arhiva Optimism

Pe vârf de munte

wingsuit basejump shane murphNu puteam începe săptămâna în alt ton decât unul foarte optimist. Asta pentru că am petrecut un week-end fain călătorind prin țată, mai precis pe traseul #transalpina.

După cum știi Bloghiță a pus la punct o plimbare pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, și 55 de bloggeri i s-au alăturat. Printre sponsori a fost și Brainhost, hostingul unde am și eu blogul. Tot cu ajutorul lor pun la punct un concurs pe care îl voi anunța după-masă.

Călătoria pe Transalpina a fost foarte interesantă, ocazie cu care am făcut cunoștință cu Claude, un francez de treabă stabilit în România, și cu Bogdan Anghelina (îl duce capul pentru vârsta lui) și l-am revăzut pe Rivi (noi patru am călătorit în aceași mașină- Dacia Duster a lui Claude). Mai multe detalii despre călătorie voi posta în articolul de după anunțarea concursului.

Acum te invit să admiri oameni care sunt și ei la înălțime și trăiesc fiecare secundă din viață la maxim. Am rămas uimit de curajul lor din ce în ce mai mare când vine vorba de zborurile (planările, mai degrabă) foarte aproape de vârfurile copacilor sau de stânci.

La un moment dat am crezut că voi asista la un accident, dar nu a fost să fie așa. Din fericire. Costumele stil wingsuit sunt numai bune pentru asemenea zboruri incredibile, dar trebuie să te arunci de la înălțimi foarte mari.

Filmul de mai jos a fost realizat de Toad Cannon care anunță, indirect, înființarea Adrenaline Geeks, un site pentru băieții cu adrenalină în loc de sânge. Îți doresc o săptămână plină de curaj!

Shane Murphy 2010 BASE Jumping – Adrenaline Geeks from Toad Cannon on Vimeo.

3 răspunsuri la “Pe vârf de munte”

Manuel, cand te vad si pe tine la un salt dinasta ?:D
p.s. in curand o sa facem si noi, astia din Oradea mai multe activitati impreuna 😀

As face si eu multe, dar nu-mi permite religia :)) trebuie bani pentru astea ca munti se gasesc :))

Brainhost oferă 75% reducere la găzduire – concurs | Manuel Chețaspune:

[…] când încă eram în pregătiri să urcăm pe cea mai înaltă șosea din România, numită Transalpina, Kriogen mi-a oferit un voucher cadou. Este vorba de un cod care oferă 75% reducere la cumpărarea […]