Categorii
Arhiva Blogging

Social Media Brașov organizează #berar

participa la #berarAi citit bine. Social Media Brașov organizează #berar, dar este un berar mai special. Adică, la acest berar sărbătorim faptul că se împlinesc trei luni de când tot facem gălăgie pe aici și este dedicat bloggerilor. Este un berar al bloggerilor pentru bloggeri.

La una dintre ședințe s-a discutat că noi susținem ici și colo câte o campanie sau acțiune, dar vrem să avem și ceva care ne aparține, care să fie creat în bucătăria noastră internă. Așa a luat naștere ideea #berar, după ce Eftimie a zis că ar fi bine să ne bucurăm la o bere în aer liber, la niște mici și să mai și invităm bloggeri de prin țară.

Nu este un mare eveniment că o mână de bloggeri ies la bere, dar îl facem noi să fie eveniment. Cu atât mai mult cu cât, pe lângă sărbătorirea grupului avem și o sărbătoare mai personală. Secret de stat. Nu zic nimic, deocamdată!

Ideea acestei ieșiri este să ne simțim bine la o bere și niște mici. Vrem să participe cât mai mulți din țară ca să aducem în atenția tuturor că la Brașov lucrurile se mișcă și că începem să deschidem ochii ca și comunitate online. Pas cu pas se ajunge departe.

Anunț cu bucurie că Ciucaș ne sponsorizează cu bere. Da, cu toată berea ce va fi consumată acolo. Există totuși niște limite 😀 .

Ideea inițială era ca toți cei care vor să participe să își asigure totul (bere, mâncare, drum, cazare). Se pare că de bere se ocupă Ciucaș care recomandă consumul moderat de alcool, numai pentru persoane care au o vârstă mai mare de 18 ani și că îi sfătuiește pe toți cei care au consumat alcool să nu conducă după aceea.

Dacă vrei să participi și tu înscrie-te la newsletter dând clic pe imaginea de mai jos. Vei fi direcționat către pagina evenimentului (să îmi zici cum ți se pare) și acolo ai butonul de înscriere. Vei primi apoi în mail toate detaliile participării. Te poți înscrie numai până în data de 5 iulie. Locurile sunt limitate și sistemul e: primul venit, primul servit! Te-am făcut curios?
hai-la-bere