Categorii
Arhiva Prezentari

Cea mai scumpă casă din lume – prezentare

Antilia cea mai scumpa casa - indiaPrezentarea de mai jos nu are nici un farmec fără ultima imagine. Poate că nu ar fi fost așa de spectaculoasă dacă lipsea ultimul slide. Dar nu da acolo din prima. Rezistă tentației!

În imaginile de mai jos vei vedea casa celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani, care are o avere de 30 de miliarde de dolari (pe locul patru în lume). La „numai” 175 de metri înălțime această casă, numită Antilia, găzduiește cei cinci membri ai familiei și 600 de angajați, care se ocupă de întreținerea casei.

Plus că are un heliport, un turn de control aerian, trei grădini suspendate, un garaj înalt de șase etaje (conține cele 168 de automobile) și a costă 2 miliarde de dolari. Incredibil! Dacă mi se pare ok apartamentul în care stau acum, cred că m-aș rătăci acolo.

Oare cât este de bună opulența? Pe bune, afișarea aceasta ostentativă îi va îmbuna cumva pe zeii hinduși când îl vor chema pe proprietar în Marele Abis? Mi-ar conveni să aud că ajută puțin ici și colo. Se pare că nu e așa.

Acum întreb: să fiu eu în situația lui aș face altfel? Banii te schimbă, puterea te face alt om. Voi fi prea franc pentru unii și zic că aș fi la fel. Sper să nu fie adevărat ce am zis în propoziția de dinainte! Look and stare! Mulțumesc domnului Rogozea pentru prezentare!

4 răspunsuri la “Cea mai scumpă casă din lume – prezentare”

buei sincer nu imi place. e odioasa :)) citisem de ea, dar e trist ce vad din exterior. in interior n-am dubii ca e lux 🙂

e lux , asta e clar. oricat de urata sau frumoasa e casa, mi se pare ca e foarte exagerata. unii se cred zei …

eu cred ca mereu ia prima masina mai apropiata de intrare… ca la aproape 200 de masini sunt singur ca pe multe le-a condus doar o data cand le-a cumparat!

Poate nici atat. Poate le are numai sa se dea unii dintre angajati cu ele 🙂 Cei drept sunt sigur ca are una, doua care sunt preferatele lui. Ah, am uitat ca e posibil sa plece mai mult cu elicopterul :))